K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Ekim 2012 #1.081 Karşılıksız Aşk Bir çeşit "Kendin Pişir Kendin Ye" dir
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Nisan 2013 #1.082 Donerersin diye bir ayran soyledim Bir taksi cevirdim hala donuyo 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mayıs 2013 #1.083 Erkeklerin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ'dür...
M merve ceyhan Forum Okuru 9 Aralık 2013 #1.084 * MuCiZé *' Alıntı: ÇocukLuğumu özlüyorum.. Yara bere içindeki dizLerimi..Pamuk heLvaya yapışmış suratımı..Elma şekerine bulanmış ağzımı..YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını..Oysa Çoktan sobeLedi hayat!!!! Genişletmek için tıkla ... bende özlüyorum ama geriye dönme şansımız yok
* MuCiZé *' Alıntı: ÇocukLuğumu özlüyorum.. Yara bere içindeki dizLerimi..Pamuk heLvaya yapışmış suratımı..Elma şekerine bulanmış ağzımı..YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını..Oysa Çoktan sobeLedi hayat!!!! Genişletmek için tıkla ... bende özlüyorum ama geriye dönme şansımız yok
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Temmuz 2020 #1.085 Kayıtsız Üye' Alıntı: Erkeklerin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ'dür... Genişletmek için tıkla ... inanılır gibi değildi teşekkürler 🙂 Hislerimize tercuman olduğun için sağolasın
Kayıtsız Üye' Alıntı: Erkeklerin burcu ne olursa olsun yükseleni ÖKÜZ'dür... Genişletmek için tıkla ... inanılır gibi değildi teşekkürler 🙂 Hislerimize tercuman olduğun için sağolasın