M * MuCiZé * Forum Okuru 29 Ekim 2010 #812 Nice zaman sonra fark ettim ki; artık içinde sen geçmeyen cümleler kuruyorum. Ne büyük özgürlük!
M * MuCiZé * Forum Okuru 30 Ekim 2010 #813 Bir yer bulabilsem keşke.... Bir yer, seni hatırlatmayan!!!!!!!!!!
C CanSimidi Yeni Üye Üye 31 Ekim 2010 #814 N'olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış söylemiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
N'olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış söylemiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
C CanSimidi Yeni Üye Üye 31 Ekim 2010 #815 Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil, çaresizliktir.
Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil, çaresizliktir.
C CanSimidi Yeni Üye Üye 31 Ekim 2010 #816 [FONT="]'Sol'uma çok yüklendim, bundandır dengesizliğim.[/FONT]
M * MuCiZé * Forum Okuru 3 Kasım 2010 #818 ''Bil ki, Geçmişle yaşanmaz ve yaşanmayacak. Ama sakın unutma: Hiçbir gelecek sana 'o geçmişi' yaşatmayacak.''
''Bil ki, Geçmişle yaşanmaz ve yaşanmayacak. Ama sakın unutma: Hiçbir gelecek sana 'o geçmişi' yaşatmayacak.''
M * MuCiZé * Forum Okuru 4 Kasım 2010 #819 İkimiz de biliyoruz bir çözsen saçlarımı bir daha söz etmeyeceğiz ayrılıktan..
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Kasım 2010 #820 Ne sesi sevgili,Ben saatlerce susuşunu bile özledim !! (ünal d.)