C CanSimidi Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #791 * MuCiZé *' Alıntı: Kadınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister.. Meali; Gül gibi kadınlar, hep b*ktan herifleri tercih eder..! ;D Genişletmek için tıkla ... Bunu beğendim.:raila:
* MuCiZé *' Alıntı: Kadınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister.. Meali; Gül gibi kadınlar, hep b*ktan herifleri tercih eder..! ;D Genişletmek için tıkla ... Bunu beğendim.:raila:
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ekim 2010 #792 Hadi bir şekilde 'Pazartesi'lerini halledebiliyorumda, sen'ertesilerini hiç sorma, kaldıramıyorum. .
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ekim 2010 #794 " Ben-cil-sin '' dedi bana. Evet '' sen-cilim '' dedim. Sustu ..
M * MuCiZé * Forum Okuru 18 Ekim 2010 #795 Bu kadar da yalnızlık olmaz ki canım, ben bile yokum artık sen düşün gerisini... (ö.g)
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 19 Ekim 2010 #796 * MuCiZé *' Alıntı: " Ben-cil-sin '' dedi bana. Evet '' sen-cilim '' dedim. Sustu .. Genişletmek için tıkla ... çok güzelmiş ya hoşuma gitti 😀
* MuCiZé *' Alıntı: " Ben-cil-sin '' dedi bana. Evet '' sen-cilim '' dedim. Sustu .. Genişletmek için tıkla ... çok güzelmiş ya hoşuma gitti 😀
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Ekim 2010 #797 Kul hakkı değil, yar hakkı derler buna... Etmiyorum sewgili hakkım helal/in değil !!
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Ekim 2010 #799 Kahve de içmiştik oysa ki seninle.Yalan mıymış kırk yıl hatrının olduğu? Yoksa bilmeden ayran mı içirdiler sana? Ayran içip mi ayrı düştük?...
Kahve de içmiştik oysa ki seninle.Yalan mıymış kırk yıl hatrının olduğu? Yoksa bilmeden ayran mı içirdiler sana? Ayran içip mi ayrı düştük?...
M * MuCiZé * Forum Okuru 19 Ekim 2010 #800 Zulmeden Kişi Bu Zulmün Bana yapıldığını sandı; Bana yapılan zulüm geldi geçti...Ama vebali Onun boynuna kaldı...
Zulmeden Kişi Bu Zulmün Bana yapıldığını sandı; Bana yapılan zulüm geldi geçti...Ama vebali Onun boynuna kaldı...