M * MuCiZé * Forum Okuru 28 Eylül 2010 #732 Boşyere canı yanmaz insanın... Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık geçmişten gelen....
Boşyere canı yanmaz insanın... Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık geçmişten gelen....
C CanSimidi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #733 * MuCiZé *' Alıntı: Boşyere canı yanmaz insanın... Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık geçmişten gelen.... Genişletmek için tıkla ... Çok beğendim bunu.
* MuCiZé *' Alıntı: Boşyere canı yanmaz insanın... Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair, ya da bir fazlalık geçmişten gelen.... Genişletmek için tıkla ... Çok beğendim bunu.
M * MuCiZé * Forum Okuru 29 Eylül 2010 #735 Öyle apansız gelme fikrime Ezberi kuvvetli değil ne yazık ki yüreğimin...
M * MuCiZé * Forum Okuru 29 Eylül 2010 #736 Yuvarlanpta beni bulamayan bütün tencerelere kapak olsun yalnzlgm..(=
M * MuCiZé * Forum Okuru 29 Eylül 2010 #737 İstediğin yerden sevmeye başlayabilirsin beni,boşluk bırakma yeter ki !
C CanSimidi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #738 Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar ...
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar ...
C CanSimidi Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #739 Bir hayat çizdim kendime, hapsettim kendimi içine. Sessizdi hayata haykırışlarım oysa, bu gürültü niye?
Bir hayat çizdim kendime, hapsettim kendimi içine. Sessizdi hayata haykırışlarım oysa, bu gürültü niye?