M * MuCiZé * Forum Okuru 22 Eylül 2010 #711 Sen mi güzelsin yoksa beklemek mi ? Sanırım şansın bile yok, Beklemek tabiki ! ama yalnızca seni..
juju Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #712 Offff..." Dedi. "Ne OLdu?" Dedim. ..."Hiiiiiç"Dedi. ... "Her şeyi Bırak GeL BenimLe." Dedim. "OLur mu ?" Dedi. "TopuTopu Bi Tabak FazLa Koyarız Soframıza" Dedim. "OLmaz" Dedi. "Neden?"Dedim. "Aynı Tabaktan Yeriz" Dedi. Bir Daha Sevdim... 🙂
Offff..." Dedi. "Ne OLdu?" Dedim. ..."Hiiiiiç"Dedi. ... "Her şeyi Bırak GeL BenimLe." Dedim. "OLur mu ?" Dedi. "TopuTopu Bi Tabak FazLa Koyarız Soframıza" Dedim. "OLmaz" Dedi. "Neden?"Dedim. "Aynı Tabaktan Yeriz" Dedi. Bir Daha Sevdim... 🙂
juju Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #713 Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor..
Bir kağıda "sensizlik" yazdım. Yine de çok hoşuma gidiyor.. Çünkü sen'sizlik kelimesi bile sen'le başlıyor..
juju Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #714 Her yürek sevebilseydi eğer ayrılık hiç olmazdı. Her seven yürekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı !
Her yürek sevebilseydi eğer ayrılık hiç olmazdı. Her seven yürekli olsaydı zaten 'aşk' bu kadar basit olmazdı !
M * MuCiZé * Forum Okuru 22 Eylül 2010 #715 Böylemi gelecektin Eylül? farkında mısın,Neler savrulmadı bilsen yapraklardan evvel....
M * MuCiZé * Forum Okuru 22 Eylül 2010 #716 Cana yakınsın evet, hemen kıyısındasın belki de canımın..
M * MuCiZé * Forum Okuru 22 Eylül 2010 #717 Sen Mecnun gibi sev, ben Leyla'yı utandırmasını bilirim...
M * MuCiZé * Forum Okuru 22 Eylül 2010 #718 Hayat çok üstüme düşüyorsun," fazla muhabbet tez ayrılık getitir" Mola ver bana şöyle yanıma aşk ver de dinleneyim...!
Hayat çok üstüme düşüyorsun," fazla muhabbet tez ayrılık getitir" Mola ver bana şöyle yanıma aşk ver de dinleneyim...!
M * MuCiZé * Forum Okuru 24 Eylül 2010 #719 Önce yüzlerini unuturuz sevdiklerimizin. En çok yüzümüzün unutulmasından endişe ettiğimiz halde.
M * MuCiZé * Forum Okuru 26 Eylül 2010 #720 O kadar düşledim ki seni sevgili, yitirdin gerçekliğini...