çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gözlerimde hiç görmediğim bir yaşam sevinci,,,"KİM O"? de yeter..."KİMSEN" olmaya geldim...!!!

Al yanlızlığını gel,sıkılmayız. Senin yanlızlığın benim yanlızlığımla konuşur , Biz ikimiz susarız...

Her şey bir anda değişebiliyor, saç telinin rengi bile..koynundayım dalgaların..göğsümü gıdıklıyor sarnıçlarımdaki serseri çocukluğum..göz yaşlarımı çekinmeden içti haylazlıklar..açıldı göz kapaklarım..!Görüyorum tahrik oldu hırsım soyunuyorum kalpazan bakışlardan!!
Deli yanımı tuttun ey hayat..! Lades..

ilk kez istiyorum bunu senden
bana beni anlat...
günahım sevabımla..
oldugum gibi
ben hep baskalarını yazdım
hep onları düşledim
kendi siirimi yazmak istiyorum artık
herkesten çok kendimi özledim....

HiSSeTTiĞiM 1 KaÇ CüMLe VaR..SeNiN BaNa BıRaKTıĞıN SoN BiR aNı..GöZLeRiMDe YaŞ,CüMLeLeRDe 1 DiLeK VaR..HaNi o eN SeVDiĞiN SeSSiZLiĞiM VaR..TüM ıŞıKLaRıMı SöNDüRDüM..SeSSiZiM ŞiMDi..öLüMüNe SeSSiZ........

Kapıyı araLamana Gerek Yok SevgiLi ,
Sana GeLdiğim YoLLardan Gitmeyi de BiLirim Ben . .
Gerek Yok " en iyisine sen Layıksın.! " SözLeriyLe AvutuLmuş Devrik cümLeLere . .

ToplaCümleleriniDudaklarımdan.

Kısacası sevgilim, sana göre değil bu iş.....Senin yolun açık olsun, bırak aşk bana kalsın…..

Bir sigara içimlik vakitlere sığdıramazsın aşkı, uzun bir yolculuğa çıkmayı göze alacaksın. Her gördüğün sarı tabelada durmak zorunda kalacağın, varılacak şehir adı olmayan bir seyahattir aşk!

Yüreğinin ağzı delik olsa,
cicili bicili bir kumbara gibi;
atardık
içine aşk bozukluklarını...
Sanırım sen yine, ilk olarak beni
harcardın...!

Amansız aşk yüzünden bin kere pişman oldum .Serseri aşıklar gibi peşinde döndüm durdum Yar yanımda olsaydın sımsıkı sarılsaydın Derdimi kederlerimi koynunda avutsaydım.. Ah etmem firar etmem vur zincire kulun olurum Dert etmem, isyan etmem Bir vefalı gölge gibi ömür boyu senin olurum..