çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
askerıme yazdıgım mektubun kucuk bır boolumudurrr 😀

uyku değil bu sensız gece gozyummalarım agır bır koma bır kan uykusundayım...ve olum senın gıdısınden dogdu son veda busesı ıle zehırlı dudaklarınla gelısınden baska bır panzehırı olmayan uykuya uyuttun benı...sensızlık bır kabir azabına cevırdı yatagımı ve ben senın gittiğin günden beri bir ceset soğukluğu taşıyorum cennet bahçesine benzettiğin yüzümde.ne yaşayabılıyorum nede ölebılıyorum sensız bu güneş doğmayan şehirde.hasretın dondurucu soguklarında aldıgım her nefes havada buz krıstallerıne donusup saplanıyorlar yaralı bagrıma.akan kanlar adını yazıyor vucuduma.gozyaslarım baslayıp gzlerımden bır yolculuga cıkıyor dudaklarıma...elleri olmadan yasayamaz hıssedemez ya ınsan ellerım yok sımdı hıssızım bu kalabalıgın ıcınde yaşayan gibi gorunen aslında gittiğin ilk gün şehit düşen aşkın nöbetini tutan bir kadın askerim ben...

Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım
Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin
Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım

Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim
Ben: Yollarına gülleri sereceğim
Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem
Ben: Senin için mecnuna döneceğim

Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin
Sen: Çiçekli kırl...arda ki kelebeksin
Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım
Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin

Ben: Olsam senin için bir bal arısı
Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı
Ben: Konuversem kalbinin üzerine
Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı.

yüreğim suskun yüreğim çaresiz, ağlıyor bendeki sensizliğe. Sensizliğin sabahındayım şimdi senden geriye hasretler kalıyor sonu kalmayan hülyalar. Bir türlü bitmeyen gece, bir türlü bitmeyen yol,hep gün batımları hep karanlıklar. Sensizliğin sabahındayım şimdi, bir boşluk var yüreğimde sen yoksun diye...

'''''''''''''''''aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım,geceleri rüyamda ismini sayıkladım'''''''''''''''''''''

Hayat bazılarına mutsuz olmakla, duygusuz olmak arasında bir tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil...

üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim, heveslenme, senin için düşlerim başka, aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim...

Sevgilim kızma sakın ve lütfen yanlış anlama kırmızı rujunu sürünce paramın yetmediği elma şekerleri geliyor aklıma...

hadi şimdi bana 1
nisan şakası yap.. ''seni seviyorum ''de.. muhteşem inanırım.. Nisan
gitse, ben koca ömür bir'inde kalırım.

Herşey bir sokak çocuğunun elini cebine sokabildiği kadar boş...Öznesi olmayan cümleler gibi değersiz..Ve senin "naber" soruna "iyilik" dediğim kadar yalan!!!

Geri