Mağlup mu desem mahçup mu?.. Ama ikisi de değil.. Ben garip , sen güzel.. Dünya umutlu .. Öyle bir tuhafım bu akşam üstü Sevgilim....Canavar götürür gibi.. İki yanım iki süngü..
Ölüme kadar, sana olan aşkımı bir sır gibi saklayıp, bu aşka o drin merhametinle bağlandığın için sana minnettarım. Çok yalnızım ve seni çok özlüyorum...
Sen benim için kırk yılda bir gibisin; öyle eksik, öyle hazin, öyle.....
aramızda ki yolların uzaklığına aldanma... bir nefes kadar yakınız, hayat iki dudağımizin arasında tıpkı kanımızda sevdanin yol aldığı gibi.. varlığına, sevdana, nefesine eyvallah...
Kürkçü mü olmak zordur; her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi bekleyen.... tilki mi olmak zordur; her gidişinde aynı yere dönecek olan.. Kürkçü mü daha karaktersizdir; her gelişinde tilkiyi affeden? yoksa tilki midir karaktersiz olan her gidişin sonunda aynı adrese döneceğini bile bile giden !!!!!!......
hiç bir hesap makinesi kimin daha fazla sevdiğini hesaplayamaz,kimin daha fazla acı çektiğini ,kimin kime kalansız olarak bölündüğünü,kimin kök içinde yanlızlık çektiğini mesela,ve hiç bir hesap makinesi seni benden çıkaramaz.tuşlara dokunan sen olmadıkça......