Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

arkadaşlar ben 26 aralıkta çatlatma iğnemı vurundum 13 ocak adetım ama çatlatma iğnesinden 14 gun sonra adet olunuyormuş acaba 9 aralıktamı adet olmayı beklıcem yoksa 13 ocağımı beklıcem yardımcı olursanız sevınırımmm

Yusufum ablana cok üzüldüm gercekten. Allah bundan sonra yüzünü güldürür insallah. Eger olaki bu ay yine hamile kalamazsam önümüzdeki ay sogan kürüne baslicam. Umarim onlara gerek kalmadan güzel bir haber alirim. Hep hayal kuruyorum test yapiyorum ve pozitif cikiyor, eşime soyledigim ani hayal ediyorum🙂 hayali bile cok guzel🙂 bugun catlatma ignesi vurulali 9. Günüm ve hala tek bir belirtim bile yok. En ufak bir degisiklik yok bende. Sanirim yine hamile degilim ama vardir Allah'imin bir bildigi. Her adet döneminde bir hafta depresyona giriyorum, eşim o dönemden nefret ediyor. Sogon kürüne adetin 5. Günümü baslaniyor arkadaslar

Slm arkadaslar araniza yeni katildim buay bende igne kullandim bugun 11gunum bu sabirsizlik insani bitiriyor walla bu ay hic ümit yok icimde nedendir bilemiyorum ama hayirlisi olsun isteyenlere allah tez vakitte ewlat nasip etsin

Allahim nolur rabbim butun bebek osteyenlere tattir o duyguyu bacilarimi utandirma en kisa zamanda yavrularini nasip et yuzlerini guldur önce bacilarimin kucaklarini doldur hayirlisindan sonrada benim rabbim kurban oldugum Allahim amin

Kusura bakmeyin bende o iğneyi oldum ama adet oldum prolaktimin yüksek ne yapayim

Mejda hosgeldin aramiza. Yumoş bu arafa seninle ayni gun igne olmusuz bende 26 aralikta igne oldum adetim 13 ocak. Bende senin gibi ne zaman test yapsam diye düsünüp duruyorum. Ama hic belirtim yok. Günlerde gecmek bilmiyor. Senin belirtin falan var mi?

kızlar günaydın bende 24 aralıkda çatlatma oldum 12 ocak adet tarihim fakat bende buay acayip şeyler söz konusu yusufum ordamısın bişey sorcam sana belim çok ağrıyo ara ara midem bulanıyo melis perşembe günü kan testi ver diyo ne yapsam ya ümitlenmek istemiyorum ama adet olcak gibi karnım sancılanıyo belim çatlıyo ağrıdan sol bacağım çekiliyo ara ara halsiz uykusuzum kafam çok karışık neye yorsam bikmiyorum adetle hamile belirtileri aynı ama bu ay farklılık var bende bilmiyorum

Slm canlarim burdayim suracim seni dinliyorum.gamzem güzel vduana binlerce kez aminnn diyorum. Betül um çok dua et.allah yardimcin olacak elbet.buarada sen hangi ildesin.agir kaldirmamaya çok dikkat et.allah yardim eder birbakarsin ki bebisin gelmissss.umutsuz olma.elif ve mejda vallaha biliyorum beklemek çok zor ama adtin bir gün gecmesini bekleyin derim.ben 12.gunde yapmistim ciknamisti ve hatirlar o zamanki arkadaslar cok Üzülmustüm. 16 da adtm ikii gün gecince yaptim hafif silik ikinci cizgiyi o zaman gördüm. Olacakkk olacakkk canlarimmm.bende kalp atışı ni bekliyorum bi onuda duysam cok rahatliyicam kızlar...öpüyorum hepinizi.haa bide yumosss burada bazen yaziyoruZ iletilmiyo yada cok gec iletiliyo.iletilenleri görüyo ruz rahat ol.ben günde en az üç defa giriyorum.

slm kızlar uzun zamandır giremedim işlerde yoğunlaştı biz bebişimle 5,5 haftamızı devirdik 🙂

Meleklerimi arıyorum arkadasim hosgeldin. Prolaktin yüksek olduğu zsman hamilelik olmuyo bunu biliyosundur.ibrahim saracoglunun gercek resmi ditesinden (testere disli aslan pencesi otunu) ) günde iki kez cayini 2 -3 ay boyunca kullaniasini öneriyor ve düzeleceğini kesin bi dille ifade ediyo canim. Bi arastir canim.bunu halledersen allahin izniyle cabucak hamile kalırsın sebebin prolaktindir demek.belki catlatma ignesine bile gerek kalmadan bebisin gelir.bide sen incir kürü nu yapmiyasin bu kür prolaktini daha da yukseltiyo.

Geri