Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Arkadaslar merhaba, butun yazilanlari duzenli olarak takip ediyorum, ama ilk defa yaziyorum. Bende bir bucuk yil dogum kontrol hapi kullandim, hem sag hem sol yumurtaligimda endemetriuma var (cikolata kisti). Kullandigim dogum kontrol hapi kistin boyutlarini kuculttu fakat cocuk istedigim icin 15 agustosta ilaci biraktim . Ilaci birakinca kistlerim tekrar buyumeye basladi. Ekim ayinda kimyasal gebelik yasadim. Daha sonra doktorum klomen verdi fakat sadece 1 adet yumurtam olustu ve doktor catlatmak icin yeterli gormedi. Bu ay tekrar klomen kullandim 3 adet yumurtam olustu bir tanesi icin boyutlari iyi dedi doktorum ve 26 aralikta catlatma ignesi oldum. Fakat bende ne o gun ne de simdi hicbir agri veya herhangi bir belirti olmadi. Normalde nasilsam ayniyim. Beklemek cok zor, acaba bu ay olacak mi yoksa olmayacak mi? Olmazsa kistlerim amelliyat sinirinda amelliyat olmak zorunda kalabilirim fakat gittigim bir profoser sakin amelliyat olma yumurtaliklarina zarar verebilerler dedi. Kistler tüplerde tikanikligada neden olabilirmis. Umarim Allah hepimize guzel haberler almak nasip eder, sabirsizlikla 13 ocak tarihini bekliyorum, o gun test yaptirmayi dusunuyorum

Slm kizlar bugun catlatma ignesinde 13. Gunum dayanamayip gebelik testi yaptim idrarda silik cikinca gittim kan testi yaptim pozitif ama daha yeni olusmus sanirim 26.99 degerim. Sizce normalmii

Aminnn gamzem.dilekahmet hayırlı olsun hamilesin bence canim
Pztsi dr na git.insallah degerler giderek yükselecek. Yani degerin hamilelik lehine.elifim hosgeldin canim.canim benim inşallah bebidin tutmustur.zaten çoğu belirti yasamiyo.ama sana ameliyat konusunda bende acizame fikrimi söylemek isterim.benim ablamdada cikolata kisti vardi ameliyat oldu sol yumuryaligina zarar vermisler.tek taraf sag yumurtaligi kaldi.cok narin ve hasssas bi konu dikkatli ol.bide ibrahm saracoglunun sogan kürü cilolata kistine cok faydali bi incele derim.insallah tutmusturda gerek kalmaz ama soğan kürü nu dene derim.allaha emanet olun.

Aminnn gamzem.dilekahmet hayırlı olsun hamilesin bence canim
Pztsi dr na git.insallah degerler giderek yükselecek. Yani degerin hamilelik lehine.elifim hosgeldin canim.canim benim inşallah bebidin tutmustur.zaten çoğu belirti yasamiyo.ama sana ameliyat konusunda bende acizame fikrimi söylemek isterim.benim ablamdada cikolata kisti vardi ameliyat oldu sol yumuryaligina zarar vermisler.tek taraf sag yumurtaligi kaldi.cok narin ve hasssas bi konu dikkatli ol.bide ibrahm saracoglunun sogan kürü cilolata kistine cok faydali bi incele derim.insallah tutmusturda gerek kalmaz ama soğan kürü nu dene derim.allaha emanet olun.

Sagol yusufum ya insallah. Doktorum ignenin etkisi olabilir pazartesi testi tekrar yap dedi ama korkuyorum ignenin etkisimidir ki nettede ignenin etkisi 10. Gune kadar kaybolyo yaziyodu bende anlam veremedim ne olur dua edin bana

Hosbulduk yusufum. Yazdiklarin icin tesekkur ederim. Ablan amelliyattan sonra hamile kalabildi mi? Bende yumurtaliga zarar veriler diye amelliyat olmak istemiyorum🙁 bide benim hem sag hem sol yumurtalikta🙁 sogan kürünü duymustum ama acikcasi pek incelememistim. Hamilelik calismalari yaparken sogan kürünün bir zarari olur mu acaba? Yani düsük riski ya da herhangi bir sey olur mu acaba?

ıyıyız cok sukur bın sukur 🙂 ama carsamba gununu heyecan ve korkuyla beklıyorum rahım filmi için. adet gunun gecip keske oyle test yapsaydın Allah herkesın kalbine gore versın hayırlı aksamlar kızlarr...

Geri