Sogan kürü ne devam gamze.dilek inşallah sende hepimizde bebislerimizi saglikli bi şekilde allahin izniyle kucagimiza alicaz.elif cim ablam 2 kez asilama 4 kezde tüp bebek tedavisi gördü. En sonkinde tuttu iki aylikken eşinin ailesinin stresinden dolayi bebidin kalp atislari durdu.cok sorunlu cocuk diye deli olan bi aileydi sonunda bu yıl cocuk olmuyo diye bosandilar.allah insani zalime cahile düşürmesin.yumurtasinin tekinin islevini yitirdiginide yillar sonra baska bi dr dan öğrendiler ki gittihi hastanelerde en iyi hastanelerdi.adam sol yumurtaligi götürmüş meğerse tek yumurta calisiyomus.sogan kürü ne baslayin derim hicbi yan etkisi yok canlarim.saracoglu na surekli soruyolar :hamile kaldigim ay sogan kürü de yaptim bebege bi zarari olur mu diye.oda sürekli tekrarliyo; allahin izniyle hicbisey olmaz sadece hamile oldugunuzu farkettiginiz anda hemen birakin diyo.bende adt in 5 günü badladim taki catlatma ignesi vurulana kadar 11 gün ictim.daha da icecektim arkadasim birakmadi.allahama cok şükür bu ay hamilelik var.bide kalp atışını duysam allahin izniyle. Öpüyorum hepinizi