Arkadaslar merhaba, butun yazilanlari duzenli olarak takip ediyorum, ama ilk defa yaziyorum. Bende bir bucuk yil dogum kontrol hapi kullandim, hem sag hem sol yumurtaligimda endemetriuma var (cikolata kisti). Kullandigim dogum kontrol hapi kistin boyutlarini kuculttu fakat cocuk istedigim icin 15 agustosta ilaci biraktim . Ilaci birakinca kistlerim tekrar buyumeye basladi. Ekim ayinda kimyasal gebelik yasadim. Daha sonra doktorum klomen verdi fakat sadece 1 adet yumurtam olustu ve doktor catlatmak icin yeterli gormedi. Bu ay tekrar klomen kullandim 3 adet yumurtam olustu bir tanesi icin boyutlari iyi dedi doktorum ve 26 aralikta catlatma ignesi oldum. Fakat bende ne o gun ne de simdi hicbir agri veya herhangi bir belirti olmadi. Normalde nasilsam ayniyim. Beklemek cok zor, acaba bu ay olacak mi yoksa olmayacak mi? Olmazsa kistlerim amelliyat sinirinda amelliyat olmak zorunda kalabilirim fakat gittigim bir profoser sakin amelliyat olma yumurtaliklarina zarar verebilerler dedi. Kistler tüplerde tikanikligada neden olabilirmis. Umarim Allah hepimize guzel haberler almak nasip eder, sabirsizlikla 13 ocak tarihini bekliyorum, o gun test yaptirmayi dusunuyorum