Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Allah razi olsn cok sagol ayaz rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bnde bu ay hamile kalirim..

Hayırlı cumalar canlarim.mevlid kandilimizde mübarek olsun.bu mübarek günün hurmetine inşallah bu ayda cok güzel haberler alırız birbirimizden.kizlar bugün bayan drda muayene oldum çok şükür
in kesesi oluşmuş sadece bir kac gün gelisimi geri dedi.onun haricinde bi sıkıntı yok dedi.ocsk 16 da tekrar gidecem . öpüyorum hepinizi kandili iyi degerlendirelim canlarim dua eder dua beklerim
Allaha emanet olun görüşürüz.

Canim Betül um vallahi ben o kadar belirti araştırıyorfum k artik beynim uyusmustiuvallahi hamile kalinca gördüm ki hic i belirti ousmuyomus.cunku daha minicik bişey kan pihtisi.oyle çok belirti yaşayan da vardir ama sessiz sedasiz hamile kaldigini cok sonradan ogrenen insanlarda çok. Yani brlirti arama rahat birak vücudunu kasma yazık.tamam mi gülüm. Cigdem csnim nasip arkadasimiz daha yeni yaptirdi kolay olduğunu söylüyodu.kendiside yazar görürsün rahat ol korkma.

Com sagolun. Cok haklisin yusufum benim onceki gebeligimde hic belirti yoktu ama iste insan merak ediyor. Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla 99 defa Allahumme ya Mübdiu okumaya calis dusuk tehlikesi icin okunuyor Allah emanet ol..

Çiğdem arkadaşım bende rahim filmi çektirdim isteyen anastezi olup öyle yaptırıyor o acıyı duymamak için benim doktorum anestezi ye gerek yok 5 dk dişini sık geçecek dedi biraz acidi ama acidan belden aşağı kasildi doktor uzat bacaklarını dedi hareket bile ettiremedim bi arkadaşım daha yaptırdı çok kanaması olmuş birde aç karnına gitmiş bayilmis orda benim onun ki kadar acimadi kanama olmadı acısı kişiden kişiye göre değişiyor ama aç karnına yaptirma

Betül amin cnm çok sağol Allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Aminn Betül um.sagol canim cekerim o tesbihi.bugun dua kapilari ardina kadar açık cokkkk dua edelim öpüyorum hepinizi.