Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Betül cnm olur mu ne kusuru bende hep başkasına soruyordum klomen kulladim iki tane yumurta oluştu gelişmesi için estrofem verdi doktorum onu da bi kaç gün kullandım biri 19 diğeri 20 ml oldu yumurtaların sonra çatlatma ignesi sonrada 36 saat sonra ilişki iğneden 14 gün sonra bugün test yaptırdım doktorum iki haftalık hamilesin dedi

Arkadaşlar bişey daha paylaşmak istiyorum başka bi sitede bi arkadaş yorum yapmış bayanların kalçalari çok soğuk olur ama hamile olunca sıcak olurmuş diye ne kadar doğru bilemem benimde hep buz gibi soğuk olur kalçam. Umut iste okuyunca dokundum baktım ılık soğuk değil şaşırdım ve bugünde hamile olduğumu öğrendim dışarı bile çıktım bugün eve geldim baktım hala ılık buz gibi değil 🙂 doğru bişey mi tesadüf mu bilmiyorum paylaşmak istedim

Meliscigim benimde iğne de 14.gun adet günü 3 ocak yaklaşık biz ayniyiz bugün yaptırdım sonuç olumlu cnm seninde öyle olur inşallah

Canlarım merhaba iki gündür hiç okuyamadık yazamadım nasılsınız ben Dr gidip geliyorum benim 14 dü adet günüm artık tüp bebeğe başlıcaz Yusuf'um TSK ederim doğru söylüyon her Dr inanılmaz bu benim Dr özel ve benim çevredekiler buna gitti bebekleri oldu normal aşılama tüp bebek çok iyi uzman ank Bülent ruso diye bir Dr memnunum sükür çıktık bir yola Allah yardımcımız olsun bu gircemiz yeni yılda hersey istedimiz gibi huzur mutluluk saglık kucaklarımıza sağlıklı evlat versin

Ayazımın gözün Aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yeni yılınız güzel hamileliklerini geçsin inş

Kızlar şimdiden yeni yılınız kutlu olsun Allah'a emanet olun canını sıkmayın sitres yapmayın Rabbim hiç bir kadını annelik duygusunu tartışmadan almazmiş geç olsun güç olmasın yeni yılda ne dilerseniz kabul olsun sizi cokk seviyorum hersey nasippp inanç.

Gülkokulum slm nasıl geliyorsa için onu yap çıksada çıkmasada içini kemircene yap nasibinde varsa çıkar umudunu kurma bugün olmazsa yarin yap ki için rahat etsin cıkmazsada bir hafta sonra tekrar yap Allah yardımcımız olsun aeol

Geri