Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Ayyy canim benim yaaa cok sevindim senin adina. Rabbim bizlerede nasip eder ins. Nidacim. Belirtilerin varmiydi igneden sonra kacinci gun yaptin testini??

Dilekcigim çok tşk ederim. Benim hiç belirtim yok gibiydi bi geçen akşam sol kasık ağrıdı o kadar adetime bir hafta kala adet sancısı baslardi o bile olmadı herkez göğüs ağrısı oluyor derdi bende oda olmadı o yüzden umudum yoktu bugün iğneden sonra 14.gun ka testi yaptırdım hamilesin dedi doktorum

Rabbim kucagina almayida nasip etsin. Belirtilerin var miydi hic agrin oldu mu nolur bize anlat

Canimmmmm benim şükür ler olsun.vallaha insan boşuna cikar diye ümit vermek istemiyo ama hem senin hemde yasemin diye bi arkadas vardi onhnda hamile olduğunu hissetmistim sustummmm.taki haber gelene kadar.oh ohhhhj inşallah rabbim böyle cifter Çifter hamile haberleri decsm edecek inanıyorum. Rabbim sag salim kucagimiza almahida nasip etsin.dikkat et kendine güzel lik hadi sıradaki arkadaşlar sizilerin haberlerinivbekliyorum DDört gözle

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim hiç belirtim yok gibiydi arkadaşlar sadece çok azıcık sol kasık ağrısı vardı oda geçti göğüs ağrısı falan hiç bişey yok değeri de bilmiyorum cnm kan testi verdim eve geldim doktorum sonuç için gelme soğukta beni ara ben söylerim dedi aradım iki haftalık hamilesin dedi

Geri