Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hayirlisi neyse onu istiyoruz canlarim.vakit var demek ki . Gözde biraz daha bekle canim.asyam dr un dedigi gibi demek ki tedavi olumlu gidiyo.moralinizi bozmayin arkadaslar.serap haberletini dört gozle bekliyoruz

Evet kızlar stres olmamalıyız Rabbim sınıyor bizleri en iyi şekilde bu sınavı geçmeliyiz. Herşeyden önce evlatlarımız sağlıklı olur inşallah en önemlisi bu. Bu kadar dert etmeyelim. Eşimden biliyorum artık bebek istemiyorum sen iyi ol diyor bana. Eşlerimizde üzülüyor kızlar

Gozdecim ve yusufum
ben test yapmistim bikacgun once 0.100 cikti negatif yani..belki gec dollenme olmustur dedim biraz beklim dedim ama bugunde kahverengi lekelenmeyle basladi adetim..demekki bu ayda zamani değilmiş malesef kizlar

Gunaydinn kizlarr hepimiz hakkinda hayirlisi olsn caninizi sikmayinnn🙁 ama bn havuc kuru yaptmm ve oldu faydasni grdm yanii ..

Günaydın Asyanur. Geçmiş olsun öncelikle. Havuç kürünü nasıl yaptın ben hep duyuyodum ama denemedim hiç

Slm kızlar ben catlatma ignesi vurdurdm bbugün 5 gün kasklarda ara ara batmalar oluyo aranızda çatlama iğnesi ile gebe olaniniz varmı