Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Yusuf canim ben 4 senedir ograsirim biraz araverdim sıkıldımm gitgel dotkora ilaçlardan inneden vucudum mafoldu işallah herkeze enkisazamanda verir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Meraba kizlar.anliyorum seni serifecim.iyi düşünmüssün biraz dinlen.bazen biseylere ara vermek iyi geliyo insans.gozdem hele bi bak niye böyle oldu bende merak ettim .ya kizlar benim göğüs ler feci agrimaya basladi dün itibariyle hic olmadığı kadar.umutlanmak istemiyorum.acaba beynim bana oyunmu yapiyo.vucudumuzu dinliyoruz diye her türlü belirtiyi yaşıyoruz. Bakalim Mevla emanetini ne zaman yolluyucak.opuyorum arkadaş lar.Rabbim hepimizede bunun bi imtihan oldugunu anlama gücü versin.allaha emanet olun görüşürüz canlarim..

Yusufum bende sen gibiyim goguslerim aciyor insallah hamileyizdir. Benim adetime 7 gun kaldi idrar testi yapsam cikar mi sizce hanimlar

Acele etme canım test için sonra hayal kırıklığı oluyor. Benimde göğüslerim fena şişti ağrıyor ama dün idrar testi yaptım kendim negatif. Niye böyle anlamadım 1 haftayı geçtim artık

Kizlar ilaclarda yapiyor gögüste agri adet olucanizzaman agrir benim hep oluyor işallah hamilesinizdir ondan agrir

Arzu seninde zehra ninda canim Rabbim bebisini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canim benim.hayirli güzel evlat olur inşallah. Senin vedilenle umudumuz daha cok ccogaliyo.insallah bizde bu sevinci tez zamanda yasariz.betul benimde yedi gün kaldi 18 de.ayniyiz demek ki.serifem dogru diyosun canim ilaclardanda ayni belirtiler yasaniyo.

Kizlar gelin eger meleklerimiz olursa ne isim koymayi dusuyoruz paylasalim.Yusuf dört yil önce benim kemik kanserinden rkaybettigim rahmetli olan 22 yaşındaki kardesimin adi.benim adim Züleyha kizlar .ya sizlerilk başta yusufumm gibi güzel aklli bir erkek cocugumunn olmasini diliyorum Rabbimden.rabbimm inşallah hepimizinde gözünü yollarda çok koymaz.bende yusufcuk kusumu bekliyorum. Tabi kiz olursa da baş göz üstüne. Adini Mina koymayi düşünüyorum ben..ya sizler sekerler ????tabi bu isimler benim düşündüklerim
Esimin ki farkli

Geri