Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hoşgeldin canım evet aramızda çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar var. Ama ağrılar kişiden kişiye Değişiyor canım

Slm arkadaş lar nasilsiniz.meral hoşgeldin. Duan bizler de senin hibi beklemedeyiz ama zehra diye bi arkadasimiz hamile kaldi.suandaki yazan arkadaslar bir iki aydir yazisiyo.bu süreçte zehra savaş hamile kalmisti baskasi varmiydi unuttugum kizlar.o agrilar oluyo cogumuzdada.bende ayin 5 de vuruldum.bakalom Hayırlisiylai olur hepimizinde olur insallah.ya igneden sonra hemen ilk denemesinde hamile kslan tanimadigiz bircok arkadasimizda var

Bak biri daha var diyodum..arzu sen arkadasimiz oda hsmile kaldi.yani moraller yüksek. Stresin bizi yenmesine izin vermiyelim.ya diger bir sürü arkadaslarimiz ne durumda bi ses verin bakiyimm.ozelliklede Konyali Şerife u nerelerdesin kuzum.bana ilk hosgeldini heyyecanimi sen paylastin ilk ignemde.netelerdesiniz allaha emanet olun görüşürüz

Merhaba arkadaşlar bnde on aydir bebek istiyorum ama olmuyo. Doktor esimde de bnde de sorun olmadigini söyledi. Bir yil deneyin dedi .sizce catlatma ignesi yaptırmalı miyim?

Slm bayanlar 18 mayısta evlendim ve hiç korunmadım .2 ayda dr gittim klomen verdi 3 ay kullandım 5 günlük kullanımdı höbekren ignede vuruldum dr gözetiminde ama sonuç alamadım .yumurtalıklarım kalınmış tanıyı koydu dr yumurtalıklarım 2 3 oluyordu ama hamile kalamıyordum bu ay 5 günlük igne verdi kasıklarımda agrı var inşallah bu sefer plur ve ALLAHIM her isteyen eşe naip etsin

Iyim Yusuf arada ne yazdiniz diye bakiyom tedaviyi burakdim 1 aydirgitmem tşk ederim beni düşündügün icin

Bende hala tık yok kızlar. Hamile olma ihtimalim var mı acaba? Böyle beklemek çok zor ya önceden kırmızıları görmemek için dua ederdim şimdi hamile değilsem göreyim diye dua ediyorum

Serife bizi haberdar et konus bizimle gülüm.mahrum etmeyin kendinizden kizlar.serife canim bir sureligine mi ara verdin.sen kac aydir tedavi goruyodun.insallah bebislerimiz hoc beklemediğimiz biranda dupriz yapar gelir en yakin zamanda gözde canim sen dr a tekrar gittin mi.fatos la halime sizlerde hoşgeldin iz kizlar.fFatoş inşallah tutmustur canim
Halime canim benim dr m şöyle dedi:eger ovulasyon günleri kacirilmamis düzenli ilişki olduğu halde hamilelik olmuyosa alti ay icerisibde tedaviye başlanmalı dedi.

Gitmedim yusufum pazartesi kan verdim işte 2 çıktı doktorum 1 hafta daha bekle pazartesi ara beni dedi

Slm arkadaslar.serifecim bir sureligine mi ara verdin canim.senin bu kaçıncı ayindi gülüm. Gözde canim dr gittin mi daha sonra.halime ve fatos hoşgeldin iz.halime arkadaş im bence hormonlarindada sorun yoksa incir kürü nu deneyabilirsin iki ayda.sonra dr un yönlendirir seni canim.yaşin genç ki bbir yil bekle demiş tir.fatos canim insallah hayirli haberler alirsin Hepimizde.

Geri