Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Çatlıyorum heyecandan kızlar. Mucizem gerçekleşiyor sanırım. Kan testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşim izin vermiyor tekrar üzülmeyelim bekle biraz daha diyor ama sabırsızlanıyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı inşallah

Slm kizlar doktora gttmm tahlil yaptim dusuk yapmissnn dedi o kadar kotu oldm ki anltmm. Yari yine gdcm yine tahlil verdmm ona gre tedaviye devm edcz.,🙁

Hosbulduk arkadaslar...ben bugun dayanamadim kan testi yaptirdim...15nci gun bugun diye..0.100 cikti degerim 🙁 bu aydan ümidim vardi ama olmadi cok uzldum gercekten ama hayirlisi boyleymis daha zamani var demekki 🙁

Akcaserap üzme kendini canim.insallah önümüzdeki aylara müjdeli haberini alacaz.gozzzzzde canim sen ne yaptin gülüm.

Bel ağrılarım var çok fazla. Başım Dönüyor ateş basıyor falan çok heyecanlıyım. Silik bir testim var hala eşim izin vermiyor kan testine kimyasaldaki gibi üzülmeyelim diyor. Sanırım yarın kan testi yaptırıcam tabi hastalanmazsam

Gozde gurler stres oldugumuzdan dolayı psikolijik olarakta oluyor sıkıntı larimiz bazen..nolur stres yapma canim gercekten cok onemli bu ben hep bundan kaybediyorum galiba

Geri