Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Canlarim sizin kacinci denemeleriniz ve bi rahatsizliginiz var mi yoksa sebepsiz mi hamile olamamaniz

Ben ilk defa denedm ki zatn 7 aylk evliymm. Doktor hic bi Sorun yok diyo sadece strestn uzak durakcksnn.. Ve bna sadece klomen veriyr 3 defa kullandm yarin yine gdcm bklim bu sfer ne dyck doktorr.

Insallah guzel haberlerini aliriz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin..

Slm kizlar. Bende evliligimdd dördüncü yilindayim ama yeni alti yedi aydir düşünüyorum. Bendede esimde de bi sıkıntı cikmadi.gecen ay sadece pregnly catlatma ignesi vuruldu.buay klomen de baslatti dr m.yani bu ikinci ayim dr kontrolunde.ama benim rahm filmi felan cekilmemis.insallah tüpler de bi sorun yoktur.ya gülüm yediğimiz ictigimiz soludugumuz hava bile artik bozuk.hemen istedigimiz zsmanda gsmile kalamamamiz cok normal. Bide tabi Rabbimizin tayin ettikleri var.demek ki biraz bekliyecez bundan sinav olacsz.Rabbim zorumuzu kolay etsin insallah

Yusufum bende ameliyattan sonra adet olmadım 30günü geçtim. Bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama çok az bi silik. Ağrılarım var bayılcam heyecandan. Bu ay hemen olmuş olabilir mi acaba bu kadar çabuk Allah'ım ya

Haklisin yedigimiz ictigimiz hersey zararli. Rabbim insallah bekletmez bizi. Ama en onemli seyde moral kafaya takmamak ben birincisinde oyle hamile kaldim yani baska seyle ilgilenip dusunmeyerek o dusunce bidaha hamile kalamadim hep aklima geliyor dusunmeden yapamiyor insan

Slm canlar gözdem bu nasil güzel bi haber ya.kiz hamile sindirrrrrrrrr inan.🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂yenidir diye silik çıkmış tir.oy oy ne guzel ya.Alemlerin Rabbi sahibi olann güzel Allah im inşallah buradaki bütün arkadaslarimin hepsinin benimde tabi hepimizin habmile haberlerini böyle en yakin zamanda aliriz.hele bi tahlil yaotir bize haber ver hemen tamam mi GGülüm Betül canim dediğin cok doğru stres mahfediyo bizi.ayyyyy canim benim yaben bile nasil meraklandim heyecanlandim.:O:O:O:O:O:O:O

Merhaba arkadaşlar bende araniza katildim..bu benim 2nci klomen ve igne yaptirisim...igneyi vurulali 14 gun oldu ama batmalar dışında hic bir skntim yok ..gecen ay cok agrilarim ve goguslerde sisme olmustu aci olmustu ama bu ay hiçbişey im yok sizce tutmusmudur

Akcaserap bnce iki uc sonra test yap 15 gun sonra testte cikiyor diyorlar ama kan testi galiba bu dedikleri...

Hoşgeldin akcaserap.on ikinci gunde kanda cikiyo canim. kanda kesin cikar.iinsallah tutmustur canim benim.hadi güzel bi haber sendende gelsin.bizede yaz sonucu olur mu.

Geri