Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Geçmiş olsun ilk başta bende aynı durumdaydım hamilemizin canım bende çatlatma iğnesi ni vuruldum kontrola gitcem inş hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum ama şükür aynı heyecanı bekleyişi eşimde paylaşıyoruz en iyi destekçim

Merhaba arkadaşlar hersey gönlümüzce olsun asyanurr hiç üzülme Rabbim ne eylerse güzel eyler onun için dualarımızı en içten dileyelim Allah verir

Merhaba arkadaşlar hersey gönlümüzce olsun asyanurr hiç üzülme Rabbim ne eylerse güzel eyler onun için dualarımızı en içten dileyelim Allah verir

benim bu ayki ilk tedavim sonuç vermedi arkadaşlar bugün regl oldum. fakat tarihim iki gün gecikti ve normalde sökülmeye başladığım ilk gün ağrılarım olur bu sefer üç gün önceden aşırı kramplar başladı bugün ise oldukça iyiyim kötü olmam gerekirken. ve normalde ilk gün pembe pembe gelmeye başlardı bu sefer kopkoyu kahverengi şeklinde çok az az geldi akşama kadar akşam üzeri biraz normal kanamaya yakın oldu. sanırım bu iğneler ilaçlar hormonlar regl sürecini de bayağı etkiliyor.

Bnmde aynn oyle olduu ama bn bgn adet olmm gerekirken pazartesi oldm iki gnde de bitti ve kanama bi vardi bi yoktu. Bnm ki normalde gunu saati sasmz adetm.ilk defa boyle oldu. Simdi bile kanamm bi var bi yokk .. Bende igneden kaynaklandgni dusnyrm.

Benim size birsey sormak istiyorum ben cok kasik agrisi yasadim internette arastirdim yumurta catlarken agri yaparmis. Bu agri yumurta catlamadan once mi yumurta catlarken mi yoksa catladiktan sonra mi boyle kasik agrisi yapiyor cok sagolun kafamda o kadar cok soru var ki :18::789::hail:

Slm kizlar.asyanur adt olduktn sonea gittin mi hiç dr a.bence hem git görün bi sor niye böyle olmuş hemde klomen kullandiracaksa adtli iken basliyolar geç kalma canim . Betül cum o agrilar herkeste ayni şiddette olmuyo benim bildiğim Kiminin hhiç ağrımmiy mus bile.benimde iki üç gün agriyo o dönemlerde.muhtemelen catlama öncesi ve sirasinda ağrı oluşuyo.ben kendimde oyle zannediyorum.yais bilgi vermiyeyim yinede.bide igne sonrasinda eger hamilelik gerceklesmisse de bazisinda kasik olusuyo.insallah hayirlisi ile o agrilar bizdede olur . öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakin.bugun cuma dular icin en makbul gunlerden birbirimizide dualarimiza katmayi unutmalim.

Yusufummm cokk tskk allah razi olsn ilgilendgn icin. Yarin doktora gdcmm insalhhg bklm hayirlisi olsnnn.

Geri