Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Cok geçmiş olsun canım . Cok Üzüme kendini olur mu .insallah hepimizin melekler i gelecekkkkkkkk.ya benimde gecen ay bel ağrım yoktu bugün feci belim agriyo iğneden mi acaba.bugun igne olali dördüncü Gün. Bide benim dr m sadece 36 saat sonra olacagini söyledi yani bir kere.oncesi yada sonrasindada olsun demedi.sizce bir defa yeterli mi

Asyam düşük olmus diye belki dinlenesin diye vetmemistir.ne dedi ki sana.aciklama yapmadi mi

Asyam tekrar geçmiş olsun canim.ne okur kendini çok üzme olurmu.dr acaba düşük olmus diye biraz dinlemen gerek diye mi ilaç vermedi...hiçbişey demedi mi??

Benimde kan 2 çıktı kızlar maalesef hamile Değilim ama hala adet olmadım bekliyorum

Doktor dinlen stres yapma dedi... Doktrmn sagolsnn cokk iyi o daha cok uzuldu ama en azindan anladk ki tedavi olmluu gdyr dedi. Moralini bozma. Allhn iznyle olur dedi.

Akcaserap bekliyorum artık bakalım ama ümidim yok. Doktorumda 1 hafta bekle dedi. Eğer hamile değilsem niye gecikiyorum onu anlamadım canım ona sıkıldı daha çok. Inşallah yükselir değerlerimiz hamileyizdir