Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Slm kizlar Günaydın. Arzu cok dogru diyo asyacim.bak senin bu hissettilerini hepimizde hissediyoruz inan ki.bende bu ay hamilelik olmazsa bi daha dr a gideyim mi gitmiteyim mi diye sorular var kafamda...ama gidecem.umutasuzluk yok arkadasim.bak arzu nunda ikinci denemesinde olmuş ve birçok arkadasimizibda kimbilir üç mü dört mü.GGaliba çabuk pes ediyoruz.ne olur olma ihtimalini düşün olmama yi değil...Rabbimiz herseyin en güzeli ni bilir ve verir rahat ol.

Kizlar merhaba. Burada gercekten cok guzel bir dayanisma var. Sllah rizasi icin banada yardimci olun. 22 kasimda klomen kullandim. 1 aralikta kontrole gittim. 21 mm yumurta olusmus. Ancak kendi dr yoktu baska dr bakti ve kontrole cok gec cagirmis ama biz isimizi garantiye alalim ovitrelle vuralim dedi. Zaten yumurtan kucuk dedi. Adet gunumden itibaren sayinca tam 14. Gunde vurdurdum ignemi. Sizce olmazmi kizlar bu aydami bosa gitti 🙁

Meraba hanimlar. Ben nerdeyse butun yorumlarinizi okudum. Ben 20 yasindayim 7 ay once 4 aylik dusuk yaptim ve bende kan pihtilasmasi cikti. Dusukten sonra hamile kalamadim. Doktorum bana klomen ve catlatma ignesi verdi igneden 36 sonra iliskiye girdik iliskiye girmeden once kasik agrilarim basladi ertesi gun bitti daha sonrada bel agrisi basladi yururken bile aciyor dayanamiyorum daha adetime cok var neden boyle oluyor cok tesekur ederm

Hoşgeldiniz kizlar Firuze ve Betül.ya firuze cim ben saydim senin klomeni kullandiktan on iki gün sonra felan kontrole gitmişsin.bende 25 inde klomene basladim 1 inde gittim.benimde üç yumurta vardi 13 -14 -15mm büyüklüğünde. Dr m iyi dedi.e seninde 21 mis niye küçük dedi ki.bende bugun pregnly yaptirdim.adt tarihim kasim 21 di.benimde on ddördüncü gün vuruldu yani.moralini bozma.nadipse bu ay bebislerimiz olur yok değilse diğer aylara.Allah büyüktür caninizi sikmayin.nasipse o en oldurmazida oldurur.betul canim o ağrılar klomen ve ignenin etkisi meraklanma normal yani.insallah tutmustur senin kide.bi arkadas daha vardi adini hatirliyamadim suanda ondada kan pıhtılaşma si vardi vardi sanki.canini sikma inşallah olacak hepimizimdd.sabir ve dua ile hoscskalin arkadaslara.bende yarindan itibaren gün saymaya badlicam aralik 18 kadar.1-2-3-4......

Ben cok uzuluyorum ama bu ay nedense kafaya pek takmiyorum ama dusunmeyegelince dusunuyorum
. Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin cok zormus

Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere versin bende sizin durumdayım iğne yapıldı yatıyorum kontrol olcan günü bekliyorum Rabbim ne zamn ol derse o zamn olur bizim tek yapcamız şey sabretmek isyan etmemek moralimizi yüksek tutmak

Bu klomen ve catlatma ignesi gercekten ise yariyor mu yada cogunluk kacinci seferde istenilen sonuc aliniyor cevrenizde boyle hamile kalan var mi

Ağzına yürügine saglık aynı kadarleri paylaşan bir sürü insanlar var Rabb'inin bir bildigi vardır sabır sabır inş evlatlarımız olur