Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Arzu canim hadi inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canim benim. ..:ar4fd:

Kızlar merhaba benimde cuma günü adetim ama ne bileyim. Kasık ağrım adet ağrım var hasta olcakmışım gibi ama midem bulanıyor devamlı başımı kaldıramıyorum falan bi garibim 2 gündür. Kendimi heveslendirmekte istemiyorum stres olmamak için örgüye başladım kafaya takmayayım diye

Arkadaslar kan degerim 32.65 cikti doktor 3 gun sonra tekrarini istedi bakalim ne olacak hayirlisi

Hcg Değeri 48 saatte 2 katına hatta daha fazla bile artıyor. Doktorun onu gözlemlicek demekki. Hayırlısı olsun inşallah cnm

Slm kizlar.bugun dr a gittim ayin 21 adt tarihim on iki gunde iilaçla üç tane yurta olusmus klomen kullandığım halde 13-14-15mm boyutlarinda.persembe catlatma ignesini vurduracam.bu sayi ve boyutlar normal mi sizce kızlar? ?.sizin kac tane olusuyo arkadaslar.bende az mi oluşuyo.gecen ay da klomensiz sadece bi tane vardi.:zonked:

Merhqbalar Ben gopasa özel anadolu hastanesine gidiyorum doktorum cengiz sagiroglu benden oncelik tam tarama kan testi istedi sonrasinda klomen basladi yumurta takibinin ardindan da catmatma ignesi verdi suanda cok memnunum

Geri