Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Benm doktor sadece adetin gecikirse gel tahlil yapariz dedi. Bilmiyorm pazartesi tahlil yapsm mi acaba... Sen yaparsan yazarsnn guzel habrlrni bekliyrmm. Bu arada ozlemcim sende hos geldnn canm insalhh hakkimizda hayirlisi oluuurrr... Bi de kizlar sizde belirti falan varmi??

Slm kizlar sonuc alan varmiii. Ozlem bu arada sende hos geldin. Ozlem arzu ben hemen hmn ayni gun igne vurmusz. Ama doktrm bna herhangi bi gnde test yap demedi. Sadece adet olmazsn gel dedi...? Bu arada szde herhngi bi belirti varmi bende titreme usume ve mide bulantisi var...

Yaa yorumlar artk yayinlanmiyormu kactr yorm yapiyrm paylasilmiyrr.

Slm kizlar.asyanur test ysptiniz mi.iinsallah betaber kutlariz burada.ben daha yeni klomeni bitirdim yarın kontrole gidecem bakalim yum yumlar ne alemde.;-)

Yaa kizlar lutfn yardm edin. Dunden beri birer damla gbi kan grdm. Bi kan var bi yok. Normalde regl gunum ,5 de olmm gerekiyrdu yani gnu saati asla sasmaz bu sefer cokj once olduu. Bilgisi olan varsa yazsn ltfnnn🙁(( niye boylee olduu

Asyanur canim yerlesme kanamasi olabilir.eger hsmileysen insallah on ikinci günde felan böyle olurmus ama sen yine de bi dr a görün. ..inşallah güzel haberler vetirdin bize mutlaks haber ver olur mu . insallah yerleşme kanamasidir csnim.

Hadi ya..!erken olmuşsun o zaman. Vakit var hala demek ki . üzme kendini olur mu.zaten bu stres bizi mahfediyo.biraz rahat olsak Allah in izniyle hallocsk her şey üzülme olur mu .olacak insallah demek ki bu ay değil.

Geri