Ayyy canim benim ya masallah masallah.tebrik ederim arzu.oh be ne güzel bi haber verdin. Rabbim tamaminaerdirsin canim bbenim. Insallah teker teker bizde bu güzel ligi yaşarız.ya bize tedavi surecini anlatsana neler yaptin.dikkat et kendine.melegin geliyo desene
Ya arkadaş lar mesajlar bazen takiliyo sanirim daha öncede yolladim işimi şansa birakmiyayim dedim tekrar tebrik edeyim arzum u.canim masallllllaaahh diyeyim oncelikle.Rabbim ramimina erdirsin arkadasim.cok güzel bi duygu böyle olumlu sonuçlar alininca.bizede umut oluyo Allahin izniyle.ayy canim benim ya şimdi nasıl sevinmissindir.opyuyorum seni her iki yanaktanda.bize tedavi sürecini anlatsana arzucum.allaha emanet ol.gorusuruz.
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim mutlulugumu ifade edicek kelime bulamiyorum allah hepinize nasip eder insallah ben 1.5 seneden beri istiyordum gecen mayis ayinda klomen kullanip ovitrella vuruldum gobekten o ay tutmayinca tedaviyi askiya almaya karar verdik esimle iste bu ay tekrar klomen kullandim 19 unda koldan ovitrella vuruldum gelismis iki tane yumurtam vardi 32 cm sonra iste malumunuz...
Rabbim insallhh hayirlisyla kucgna almayi nasip etsn.. Dikkat et kendine.. Bilmiyrm bende igne vrdm olmadi kararsz kaldm doktora gdp gitmemeye..yine klomen vrck belki yne igne yapack ve yine olumsuz olsa yikilirmmmm🙁(