bende yarın çatlatma iğnesi için doktora gideceğim böyle iğneden sonra ağrısı sızısı olanları okudukça korkuyorum.sonrasında ne zamanları ilişki önerdi doktor acaba?
bende yarın çatlatma iğnesi için doktora gideceğim böyle iğneden sonra ağrısı sızısı olanları okudukça korkuyorum.sonrasında ne zamanları ilişki önerdi doktor acaba?
Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza
Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza
Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi ol
dum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza
Merhaba , belirtilerden yola çıkıp gebelik var yada yok diye teşhis olmaz.Stres yapmayın , çok düşünmeyin size önerilen tarihte test yapın.Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum.