Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza

Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi oldum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza
hayırlı sonuç alırsın inşallah canım tutup tutmamasının ağrıyla ilgisi yok sen pozitif düşün rabbim nasip etmiştir inşallah.

Mrb arkdslar bende çatlatma iğnesi ol
dum bugün 6 gün oldu ilk olduğum 4 gün çok agrım vardı kasık bel falan ama simdi yok acaba tutmadımı ? Bize bi moral verin lütfen çok istiyoruz bebeğimiz olmasını allah herkeze yardımcı olsun inşallah hepimiz alırız bitanelerimizi kucaklarımıza

Merhaba , belirtilerden yola çıkıp gebelik var yada yok diye teşhis olmaz.Stres yapmayın , çok düşünmeyin size önerilen tarihte test yapın.Hayırlı haberlerinizi almayı diliyorum.

Slm kızlarr bnde pazartesı catlatma ıqnemı vurundum pek bı belırtı yok belim cok aqrıo .. Acaba hıc aqrı olmaması ıqnenın etkısı olmamasımıdır

Geri