Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

slm kizlar ben gecen senede yazmistim kisaca tekrar yaziyim 7 kere catlatma ignesi yaptim olmadi 8. tüp bebek yaptirdim yine olmadi ykildim yinede birakmadim hemen arkasindan 9. kez catlatma ignesi yaptirdimm ve simdik Hamilllleeeyyimm buraadaki yazilari cok okudum hep bu ani beklemistim sizlere umut olsun diye yaziyorum 5 senelik evliyim 4 senedir benek istiyorduk darisiii sizlere insallah sorulariniz cevaplarim eger olursa
gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Bizlere de dua et.

cok saol canim aminn insallah sizlerede dua ederim tabi cok zor bi durum ama insallah sizde tadarsiniz bu duyguyu dualarimda isteyen herkese versin hep aklimda cok iyi anliyorum sizi

cok saol canim insalllahhhh o gunleride görürüm sizler hep dualarimdasiniz sizi cok iyi anliyorum hep dua edecem insallah sizede nasip olur buralara yazmak

Mrb kızlar bir sorum olacak ben 26 mayısta catlatma iğnesi oldum bugun iğnenin üzerinden 8gun geçti ve 3gundur kasik agrim oluyor ve çok halsizim bunun nedeni ne olabilir bir bilginiz varmı birde hcg test yapmak için erken nolur biri ban bu konuda cvp yazsın çok umitliyim

meraba canım bencede normal benimde kasik batmalarim ve hafif agrim vardi hala devam ediyo ignelerin etkisi normal agir igneler sonucta kafaya takma ve test gününü bekle ben kan testi gününden iki gün önce test yaptim ve baya net cizgiye yakin cikti

kizlar benin bir oğlum var 5yasinda daha önce oglumuda iğne tedavisi ile dünyaya getirdim birde ozamanda pkoluydum şimdi de birincisi kesinlikle umidimizi yitirmemeliyiz çünkü verende allah alanda bol bol dua edelim ikincisi eğer iğne tedavim başarısız olursa birde başka yöntem denicem yani Meryem ana otu var onu denicem bu otu gitdigidiyordan bulabilirsiniz iateraeniniz araştırın bu otun etkisini olmazsa bu yöntemi deneriz ama yinede rabbim sesimizi duyar ve o duyguyu BİZEDE nasip eder ben pazartesi test yapicam ve bundan sizinle paylsicam sonucu dua edelim birbirimize arkadaslar

Slm kizlar.ebrar canim hatirladim ben seni.Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip etsin gülü m.sende beni hatirlarsin.ikinci kez hamile kaldim ve 5 msyis ta sag saglim kucagima aldim.darisi tüm mmm arkadaslarin başına.valla yarim belden asagi anastezili sezeryanla doğum yaptim.hepinizede dua ettim o snda.sizlerde dualarinizda unutmayinn.sllaha emanet olun.

Geri