Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Slm arkadaslar.beni taniyan arkadaslar biliyosunuz brnimde hikayemi.elhamdulillahh 9 ay donunda dünyalar güzeli kızımı kucagima aldimm.Rabbim hepimizin kucagini dolduracak eminn olun hepinize selamlar öpüyorum hepinizi.inanin ki her işiniz daha rahat olsun.ben careyi inanmakta buldum.Allaha emanet olunn.gorusuruz

Rabbim saglikla analı babalı büyütmeni nasip etsn uzun güzel ömrü olsn canım çok mutlu oldum elimizden gelen zaten dua inanmak sizde dualarinizi eksik etmeyin

Slm arkadaslar.beni taniyan arkadaslar biliyosunuz brnimde hikayemi.elhamdulillahh 9 ay donunda dünyalar güzeli kızımı kucagima aldimm.Rabbim hepimizin kucagini dolduracak eminn olun hepinize selamlar öpüyorum hepinizi.inanin ki her işiniz daha rahat olsun.ben careyi inanmakta buldum.Allaha emanet olunn.gorusuruz
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun güzel günler görsün inşallah bir gün bütün evlat hasretiyle yanan herkes şükür anne oldum diye paylaşır paylaşırım inşallah.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

Aminnn aminn insallahh. Olacsk oda olacak insallahh.benim hic aklima gelmezdi.suan kucagimda bebegim.hala inanamiyorum.ayni duygulari yasadiginizda beni hatirlamaniz dilegimledualarim her daim sizlerle.dogumda aklimdaydiniz dualarimdasiniz.kizim ve benide dualariniz da unutmayin.allsha emanet olun.ben ara ara güzel haberleriniz icin girecem inşallah en yskin zamanda haberlerinizi alacam. Umut ve sevgiyle kalin.gorusuruz.

Bende çatlatma ignesi oldum arkadaşlar ve bun igneden sonraki 10 günüm ignenin hcg üzerindeki etkisi ne zaman bitiyor ne zman test yapmalıyım

slm kizlar ben gecen senede yazmistim kisaca tekrar yaziyim 7 kere catlatma ignesi yaptim olmadi 8. tüp bebek yaptirdim yine olmadi ykildim yinede birakmadim hemen arkasindan 9. kez catlatma ignesi yaptirdimm ve simdik Hamilllleeeyyimm buraadaki yazilari cok okudum hep bu ani beklemistim sizlere umut olsun diye yaziyorum 5 senelik evliyim 4 senedir benek istiyorduk darisiii sizlere insallah sorulariniz cevaplarim eger olursa

bu arada ben adetime iki gün kala test yaptim ikinci cizgi silik cikti daha cok yeni ögrendim igneyi vurdugim günden itibaren 15. gün test yaptim ggündüzden cikti aksam yine yaptim net cizgi cikti

Geri