Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

a slm canım benmde 13. gün bugün sabah test yaptım negatif iki gün sonra adet olurum...negatif olup sonra kanda baktırıp çıkanlar olmuş bir kaç yerde okumuştum inşallah gebesindir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn

kizlarrrr slmm benimde catlatma ignemin 14gunu 10 gün test yaptım nefatif
a slm canım benmde 13. gün bugün sabah test yaptım negatif iki gün sonra adet olurum...negatif olup sonra kanda baktırıp çıkanlar olmuş bir kaç yerde okumuştum inşallah gebesindir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn

kızlar erken test yapmayın ve morelinizi yuksek tutun.nekdr çok kafaya takarsanız okdar çok hamilelik şansınızı azaltıyorsunuz.iğne olduktan sonra akışına bırakın çok düşünmeyin.bir çok kişi bunu yaşadı.ben 8 ay yaşadım 2 çatlatma iğnesinde olmadı ertesi ay iğneyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım Allaha çok şükür.süpriz birşekilde geldi.düşünmedim kafamı yormadım.çünkü beyindeki hormonlar tamamen bedenimizi esir alıyor ve güçleştiriyor.

nedime saol canım desteğin için doğru söylüyorsn ama maalesef elimde değil ben pko hastasıyım bir boş gebelik geçirdim dediğin gbi hiç beklemediğim ayda hamile kaldım...hayırlı olsun bu arada Allahm tüm bebeği olmayanlara nasip etsin banada inşallah...

kizlar 11.gun negatif cikmisti ya testim şuan 17.gunum test yapmak istemiyorum yine negatifi görcem die aslinda haklısın erken yapmamak gerek test suan sadece kasiklarim agriyo başka belirttim yok

kızlarrr nolur bana yardım edin. şimdi ben 20 martta pregnyl çatlatma iğnesi oldum. doktorum 14. gün çağırmştı bugun 13. günüm bende kan verdim 35.5 çıktı. sizce erkenmi verdim ilacın etkisinden mi yüksek çıktı? çok arada kaldım bunu yaşayan yada bilgisi olan varmıı?

merhaba canım bence hamilesin 13. gün iğnenin etkisi kalmaz diye tahmin ediyorum 2 gün sonra tekrar yaptır test inşallah hamilesindir peki belirtilerin felan varmı ?

merhaba canım bence hamilesin 13. gün iğnenin etkisi kalmaz diye tahmin ediyorum 2 gün sonra tekrar yaptır test inşallah hamilesindir peki belirtilerin felan varmı ?
canım aslında kasık ve bel ağrısı çektim sadece ama ateşlenip hasta olmuştum gribe falan dondu şimdi o yuzden baya umitsizdim bu ay. sonuç şaşırttı beni bakalım. pazartesi kan vericem tekrar inşallah yükselirdeğerim.

Geri