Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Kizlar selam bende catlatma ignemi olmustum 3 martta adetime daha 4 gun vardi ama bugun adet oldum hic bu kadar da erken olmamistim ama bir kac gun oncesinde olcakmisim gibi belirtiler vardi bacagimda karnimda ve belimde cok agri oldu simdide var bu ayda olmadi bundan sonra igne olayina girmemeyi ve biraz beklemeyi dusunuyorum yaz sonunda direk tup bebek denemek istiyorum fatkli bi onerisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Merhaba size uygun tedavi planını ancak hekiminiz belirleyebilir.Fakat zaman kaybetmemek adına ileri bir yaşada sahipseniz tüp bebek tedavisi sizin için tabiki avantajdır.

yaşın daha gençse biraz daha bekle tüp bebek için... ama belki yaza kadar hamile kalırsın inş...

Doktorum asilama demisti bundan sonraki surecte ama oda zaman kaybi olacak cunku onunda ihtimali dusukmus bunun gibi yasim 31 cok degil ama ben 3-5 sene beklemek istemiyorum 9 aydır denedik olmadı hiç bir sorun yok sonuçta şimdi biraz kendi haline bırakıcam stresten olabilir diye eylül ekim gibi tüp bebek denicem zaten o zaman bir yılıda geçmiş olacak

benimde son iğnem kaldı ondada olmazsa doktor banada aşılama dedi ama ben iğneden sonra biraz ara vercem bende sizin gibi stresten olduğunu düşünüyorum

vee yarın kan testiii umarım inşallaahhh rabbim verir bana normalde bugün adet olmam lazım yada dün olmadım akıntım çok bitmişti son günlerde arttı anlamadım hafif kasık ağrısı var ama göğüslerim normal ağrı yok göbeğimde çatlaklar oluştu o neden oldu bilmiyorum ama olcak inşallah rabbim kucağımı boş bırakmıycak eminim dua edin kızlar

Kizlarr bi soruum olacakti konuyla cok alakasi yok ama yinede sorayim ben 28 ocakta catlatma ignesi yaptrmistm ve adet olmadim dr gittim tarlusal adet sokturucu verdi bikac gun kullandm gecen cuma gunu kanamam oldu adet oldum sandm ama iki gun surdu ve yogun degildi ozmamandan beri lekelenmem var neden olmus olabilir acaba yardm eder misiniz

Geri