Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

çatlatma iğnesinin 13. günü 35,5 ve 14, günü 42,3 sizce nasıl az değilmi artış kızlar yaa
canım artmış olması çok güzel zaten 2 günde 2 katı artıyr bence düşük değil gönlünü ferah tut mutlu haberlerini alırız inşallah benmde çatlatma iğnesinin 18.günü adet olmadm idrar testleride negatif yumurtam çatlamıştı adet olmam gerekiyordu ama anlamadm cuma yada cumartesi gidicem doktora hayırlısı...

canım artmış olması çok güzel zaten 2 günde 2 katı artıyr bence düşük değil gönlünü ferah tut mutlu haberlerini alırız inşallah benmde çatlatma iğnesinin 18.günü adet olmadm idrar testleride negatif yumurtam çatlamıştı adet olmam gerekiyordu ama anlamadm cuma yada cumartesi gidicem doktora hayırlısı...
ay canm cok sağol ya inşallah seninde alırız güzel haberlerini. bende çarşamba ka vericem ama garanti olsun diye hergu test yapıyorum bu sabah unuttum şimdi yaptım ilk idrar değil ama ikinci çizgi yine silik çıktı. inanırmısın çarşamba test sonucundan sonra doktora gidene kadar ne eşim ne ben sevinemiyoruz. daha sevinmedik bu arada kalmak çok kötüü

çok iyi anlıyorum seni canım kalp atışlarını duyana kadar sevinirsin ama kesinlikle tam değil...dikkat et kendine ben inanıyorum hamilesin inşallah bebişe birşey olmasn Allahm bizlerede nasip etsin inşallah
amin canım amin allah isteyen herkese versin. içime su serptin valla çok sağol. bide bu ay eşimde bende çok hastaydık ateş grip falan tamda çatlama zamanıma denk geldi sanırım beni bu korkutuyoo

Merhaba arkadaslar bende aranizda yeniyim ve cok sabirsizim.. 26nisanda oviretle catlama ignesi vuruldum gun gecmiyorki nezaman test yapim evdee bugun 11.gun akil verin bana

Merhaba arkadaslar bende aranizda yeniyim ve cok sabirsizim.. 26nisanda oviretle catlama ignesi vuruldum gun gecmiyorki nezaman test yapim evdee bugun 11.gun akil verin bana
Ben 13. Gun yaptım pozitifi gördüm kan verdm ordada pozitif çıktı ama malesef değer artısı çok yetersiz kimyasal yada dış gebelik olabilir deniliyor. Bence 16. gun yapmalısın kesin sonuc için.

Merhaba ;Yumurta çatlatma iğnesi ,Gebelik testi adet gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir.

Geri