Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Bebis özlemi hangi şehirdesin bilmiyorum biz ankarada yasiyoruz esim surekli ozel bir labaratuada yaptiriyor hastanelerde uzun surebiliyor cok.pahali birsey degil eger sipermde hasar dna bakilmayacaksa cunku o bitaz pahali

Arkadaslar merhaba. Yarin sabah erken 11e kadar çatlatma ignesini olmam gerekiyormuş ama nerede olcam bilmiyorum. Sağlık ocağında yapılır mı acaba? Yoksa hastaneye gitmeli miyim sizce ?

Bebis özlemi hangi şehirdesin bilmiyorum biz ankarada yasiyoruz esim surekli ozel bir labaratuada yaptiriyor hastanelerde uzun surebiliyor cok.pahali birsey degil eger
sipermde hasar dna bakilmayacaksa

bizde özel bi hastaneyle gorustuk .bu konuda hiç bilgimiz yok.bir kaç kere mi yapılıyor bu test.biraz endiseliyiz ikimizde.insallah temiz cikar sonuclar

Angel canim saglik ocaginda da vurulabiliyosun catlatma ignesini.buarada unutmadan diyim catlatma ignesini serin yerde muhafaza etmek gerek canim.

Siprm degerine gore canim doktor yonlendiriyor sipermler iyiyse canlilik ve hareketlige bakilir once sikinti varsa insallah yoktur dna hasar varmi onu yapiyolar sonra boyali yapiyolar biz yaptirmistik herseyi garantiye almak icin endiselenecek bisey yok canim.siperm dusukse once witamin verir ama.mutlaka sipemde enfeksiyon varmi ona baktirmayi unutmayin.her doktor bakmiyir enfeksiyon varsa cocuk olmuyor insallah onemli.bisey cikmaz.yaptirin kafaniz rahat olsun

Kızlar çatlatma iğnesine gerek kalmadı Kendiliğinden çatlamış yumurtam
Şuan gözüken 24,2 mm yarım ay gibi de biyeri açılmış doktorum gösterdi. Ama biz çatlamaz diye çarşamba akşamı birlikte olmuştuk. Şimdi hoca 1 hafta bir gün arayla birliktelik önerdi. yumurtlama olmuş geç kalmamışımdır dimiii ?????

Yardımmmmmmmm

kadın yumurtası 72 saat e kadar canlı kalıyormuş.
Erkek spermisi ise kadın vucudunda 48 saat yaşarmış.denemelere devam ece323 🙂
benimde ağrılarım halen devam ediyor.göğüslerim adet alocam gibi şiş uçları sızlıyor.her ay öyle acıyor gerçi ama.
bugün 15.gün.12.gün test yaptım ama biliyorsunuz çıkmadı bişey silik çizgi bile yoktu 🙁

Geri