Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

yine test yaptım.bir ara heyecandan elim ayağım titredi ama yok tek çizgi yine.ben artık iyice umudumu kaybettim.Allah diğer bekleyen arkadaşların yüzünü güldürsün inşallah

Nedimeeee hayir umutsuzluga kapilmak yok canimmmm kirmizilari gorene kadar umut var bende seni merak ediyordum.. bende biliyorsun test yapip duruyordum 2 gun ust uste silik cizgi cikti dun yapmadim bu sabah yaptim tek cizgi hafif bi hayali cizgi var ama olsun , benimde 10 gundur goguslerim sis tas gibi kasiklarima az az agri giriyor bekliycez canim olmazsada birdaki ay daha calisicaz Allah in izniyle

vallahi sinirlerim acayip bozuldu.Dün dua ettim allahım bir işaret yolla diye.gece rüyamda bir kadın gördüm ama annemmi,kayınvalidemmi hatırlayamıyorum.Bebek var kucağında,ağzından öpüyor anne mikrop kapar ordan öpme diyorum.sonra diyorum bu hareketler çok yanlış bide emziği kendi ağzına alıp temizlendiğini sanıp çocuğa verenler var.Ya rüyamda bunu gördüm 🙂 saçma gelir size belki.
dünden beri forumun en başından beri okuyorum.belki onların etkisinde kaldım..

Canim cok haklisin gordugun ruya cok guzel insallah hamile olduguna delalettir .. aldigimiz hormon ilaclari iste benimde senden farkim yok evde teror estiriyorum beklemek cok zor , Allah buyuk canim ol der oluverir aklina kotu seyler getirme iyi getirki iyi olsun kan testiversene bugun gunun de gelmis

ececim ben adetlerimi hep düzenli yazarım,
Hazirandan başlıyım:
haziran 5
Temmuz 3
Temmuz 29
Ağus. 27
Eylül 25
Ekim 22
Kasım 20
Aralık 19

Geri