Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

hiç bukadar dokunmamıştı.öyle sinirlerim bozulduki.yazarken bile gözlerim akıyor.Bu insanları anlamıyorum arkadaşım 4,5 aylık hamile hiç istemiyor, ama bana msj atıyor cinsiyetini :18:ben olsam hiç böyle bişeyin ladfını bile etmem.çünkü karşımdaki insan istiyor ve ben istemeyerek hamile kalıyorum nispet yapar gibi yazmazdım.Allah affetsin.kimsenin günahına girmek istemiyorum..

Canisi rabbime bol bol dua et eminim o gunler cok yakinda guzel haberini bugun yarin bekliyorum .. suan bircok duygulari yasiyorsun hormanlardan dolayi, bir.abdest al dua et cok.rahatlarsin

Canım bir yıl önce düşük yaptım.. ilk ve şu ana kadar tek hamileliğim ama unutmadığım tek şey var belirti olarak oda geceleri kasık ağrısı ile uyanmak.. dilerim seninde o belirtilerdir.. ama sonucu benimki gibi olmasın🙁
malesef regli oldumbugün catlatma ignesinden sonraki 16.gunumdu.cok umutluydum bu sefer ama olmadı. Bu arada denemeye başlayalı 3ay oldu.ilk kez catlatma ignesi kullanmıştım. Allahın gücüne gitmesin yinede üzülüyor insaninşallah sizler daha hayırlı haberler verirsiniz kızlar bende durum bu.

Merhaba arkadaşlar konunun açıldığı günden buyana tüm sayfaları okudum . Yeni evliyim 5 aydır deniyoruz. 2 ay önce klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulmadım 2 tane 18 mm yumurtam oldugunu söyledi doktorum . O ay kist oluşmuş 5cmlik hemde . 2 ayda anca atabildim kisti .
Değerlerimle ilgili hiç bir sıkıntı yok adetlerim tam gününde oluyor. Geçtiğimiz Pazartesi doktora gittim (adetimin 9 günü) 12 mm yumurtam sağ tarafımda oluşmuş cuma günü tekrar doktora gidicem . Çatlatma iğnesi vericekmiş. İnşallah bu ay bebek olur . İlk defa çatlatma iğnesi kullanıcam agrısını nasıl oluyor onuda bilmiyorum
Bende bu ay ilkkez kullandım. Bende aşırı bel ve kasık ağrısı yaptı. Ama hiç ağrı yaşamayan arkaslarda varmış.

Bebiş özlemi üzülme diycem ama üzülücen,çok iyi anlıyorum.bende umursamadığımı düşünüyordum ama taki o msj gelene kadar🙁
İnsan üzülüyor işte cnm.sende üzülme arkadaşın şuursuzca yapmış olabilir bu hareketi.he bilerek yaptiysada senin Hassas old.bile bile o zaman zaten kıbir gözünü kör etmiş demektir Allaha havale..sen içini niyetini temiz tut biz minik meleklerimize odaklanalim...

Arkadaşlar ben bu ay adet biter bitmez adaçayı yapı kullandım . 3 gün sonunda kırmızı ve sarı bir akıntı geldi . Bir sitede okumuştum bu yöntemi sanırım iltihapı söktü. Birde anneannem telefon açtı yumurtlama dönemine yakın 1 litre sütü kaynarıp buharına oturmamı söyledi buda yumurtaları gevşetip daha rahat gebelik oluyormuş . Bugun denedim . Cuma günü doktora gidicem çatlatma iğnesi vurulcam inşallah bu ay tutar . Buarada hem ben hem eşim polen bal yiyoruZ ... Tavsiye ediyorum kızlar

malesef regli oldumbugün catlatma ignesinden sonraki 16.gunumdu.cok umutluydum bu sefer ama olmadı. Bu arada denemeye başlayalı 3ay oldu.ilk kez catlatma ignesi kullanmıştım. Allahın gücüne gitmesin yinede üzülüyor insaninşallah sizler daha hayırlı haberler verirsiniz kızlar bende durum bu.
Hayırlısı olsun bebiş özlemi.. tahmin edebiliyorum yaşadıklarını.. ama geçiyor duruma alışıyoruz.. sağlıklıyız çok şükür.. önümüzdeki günlere güzel haberler almak dileğiyle inş..

Geri