Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
cnm banada bu kez srophone verdi eczanede yoktu klomen verdiler ama bugün kasıklarım agrıyo cnm az önce fazla hissettim yumurtam mı catlıyo yoksa kist mi oldu anlamıyorum 🙁 inş bebeğim tutnuyodur annesine inşşş ondan agrım vardır su cuma günü duama kavuşmayı nasip etsin rabbim ban inşş hepimize
Kıs daha önce çatlamıştır 6 yada 7 ne kalırmı daha öncedir bendede hafif hafif agrı vardı zamanla geçiyor sanırım yada vücudundan çıkıyordur ilacın etkisi yerleşiyordur rabbimin izniyle
Kıs daha önce çatlamıştır 6 yada 7 ne kalırmı daha öncedir bendede hafif hafif agrı vardı zamanla geçiyor sanırım yada vücudundan çıkıyordur ilacın etkisi yerleşiyordur rabbimin izniyle
merhaba , ben yeni üyeyim.Pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım iki gün boyunca çok fazla kasık ağrım oldu, şimdi de var ama az normal mi bu durum yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle merhaba rabbim tedavini kabul etsin normal bir durum çatlama oluştuysa agrı yapıyor sonra yavaş yavaş azalıyor sonra tekrar çogalıyor böyle böyle 14 günü tamamlıyorsun cnm
merhaba , ben yeni üyeyim.Pazartesi çatlatma iğnesi yaptırdım iki gün boyunca çok fazla kasık ağrım oldu, şimdi de var ama az normal mi bu durum yardımcı olabilir misiniz?