Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya
kaç yumurta geliştiğini söylemedi ama sağda da solda da yumurta gelişmiş dedi sağdaki çok güzel dedi hemen iğne yapılacak dedi bende o stresle sormayı unuttum kaç yumurta ne kadar diye
kaç yumurta geliştiğini söylemedi ama sağda da solda da yumurta gelişmiş dedi sağdaki çok güzel dedi hemen iğne yapılacak dedi bende o stresle sormayı unuttum kaç yumurta ne kadar diye
ben deniyorum zaten 3 ay boyunca çakşır otu suyu içirdim arttı ama yeterli olmadı şimdide sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum bide iki üç günde bir havuç suyu içine bir iki damla zeytin yağı koyup içiriyorum adam deneme tahtası gibi oldu🙂
ben deniyorum zaten 3 ay boyunca çakşır otu suyu içirdim arttı ama yeterli olmadı şimdide sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum bide iki üç günde bir havuç suyu içine bir iki damla zeytin yağı koyup içiriyorum adam deneme tahtası gibi oldu🙂
yok cnm ilaç vemedi ameliyattan önce 4 günlük perhizdi işte 64 milyondu şimdi ameliyattan sonra 2 günlük perhizde 48 milyondu hareketide % 45 cnm yani ileri hareketi %20 diğeri % 30 tplam hızı işte % 45 norma dedi yani