Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Yok kıss saçmalama senin bugün kafan gitmiş haha diyorum ki ben rüyamda bile anne olamıyorum sen onuda olsa yaşıyorsun senin bugün kaçıncı günün adetin ne zaman 🙂

O zaman nasıl hemen hissediyorsun adet olacagını anşamadım kafanı oraya verme benimde 9 günüm adetim 15 i ama iki üç gün önce olurum hep hemde pkoluyum hiç şaşmaz nasıl bir pkoysa bu ben birde matofin içiyorum 🙂

O zaman nasıl hemen hissediyorsun adet olacagını anşamadım kafanı oraya verme benimde 9 günüm adetim 15 i ama iki üç gün önce olurum hep hemde pkoluyum hiç şaşmaz nasıl bir pkoysa bu ben birde matofin içiyorum 🙂
cnm ben hissederim 😀 hep doğru cıktı şimdiye dakar inş bu kez yüzümü kara cıkarırda hamile oldugumu ögrenirim 😀

Haha alemsin yeminle inş hamişsindir çıkar yüzüne tükürür anne utanmadın mı beni hissetmiyerek der eee hissin kuvvetliyse ben neyim 🙂 hamişmiyim
bilmem ben kendimi biliyorum ondan hissim kuvvetli bak görümcem haziranda evlendi adti bittiği gün gerdege girdi yani o ayı iyi degerlendirdi ve ilk ay hamile oldu şimdi 12 haftalık hamile beni anlıyo musun cnm yani ve ben görümcemin hamile olduğunu hissetim hatta ben dedim git kan ver kesi hamilesin diye cnm

🙂 cnm allah seninde muradını versin bu iş hisle alakalı deil burda okuduklarıma bakılınca kimse hissetmemiş herkes adet olcak gibi rabbim ol diyince oluyor hissetmek zor bu kadar hormondan sonra 🙂
cnm bnm nakalım nak göreceksin haklı cıkacamm cnm 🙂 keşke sen haklı cıksan ben hisettiğim yanlış olsaa keşkeee inşş öyle olur 😀

😀 kıs çok umutsuzsun olmasa da sen iyi düşün kötüyü çagırma ona bakılırsa bende öyle hissediyorum ama iyiyi çagırıyorum kötü uzak dursun bekleyip görecz 🙂

Geri