Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

merhabalar lütfen yardımcı olun kızlar. bende ovitrelle kullandım ve ertesi gün ilişki verdi doktor ancak sonra kı ıkı gun ılıskı verdıgı halde biz uygulayamadık aılesel problemlerden oturu ne yapöalıyım.. ası bosa mı gitmıstır 🙁
Üzülmen biseyi degistirmez. Belki o bir ilişki tutar. Ama ilk üç gün daha çok sansiniz olurdu ama olmadi diye üzülme çünkü bilemeyiz, sadece bir ilişki den sonra da hamilelik olabilir. Hayirlisi insaallah.

merhaba hanımlar burada yazılanları epeyce okudum..sperm testimiz, hormon testimiz ve rahim filmimiz (hsg) hepsi normal fakat bir türlü hamile kalamıyordum.klomen kullandım ve dr gittiğimde 1 yumurtan oluşmuş ama epeyce güzel büyümüş bizim için yeterli dedi ve o gün iğne vuruldum.Bugün 14.günüm adetime 3 gün var test yapsam doğru sonuç alır mıyım? Göğüs uçlarımda 3-4 gün yoğun sızı ve sertleşme oldu, çok üşüyordum ve çok hafif kasık ağrılarım var. kendimi ümitlendirmiyorum fakat merak da ediyorum

merhaba hanımlar burada yazılanları epeyce okudum..sperm testimiz, hormon testimiz ve rahim filmimiz (hsg) hepsi normal fakat bir türlü hamile kalamıyordum.klomen kullandım ve dr gittiğimde 1 yumurtan oluşmuş ama epeyce güzel büyümüş bizim için yeterli dedi ve o gün iğne vuruldum.Bugün 14.günüm adetime 3 gün var test yapsam doğru sonuç alır mıyım? Göğüs uçlarımda 3-4 gün yoğun sızı ve sertleşme oldu, çok üşüyordum ve çok hafif kasık ağrılarım var. kendimi ümitlendirmiyorum fakat merak da ediyorum
Canim igne den sonraki bir günü saymiyoruz, yarin test yapabilirsin, bébé varsa ins çikar testte. Hayirlisi insaallah

Slm arkadaşlar.epeydir kimsenin sesi çıkmıyo nerelerdesiniz.asyamm durumun nasil canim?343434 arkadasim benim dr m sadece birgün dedi ve o ay hamile kaldim.yani benim bildigim şansa birakmamak için üç gün diyolar.canini sıkma eğer bu ay olacaksa nasibin varsa olur.diğer aylara da insallah daha dr nun dediği gibi yaparsın.frida arkadasim insallah varsa bebis belli olur.baktin mi bizede haber ver.hayirlisiyla Rabbim en güzel zamanda nasip etsin bebislerimizi.

Merhaba arkadaşlar bende 22 haziranda ovitrella igne vuruldum bugun 18.günüm de adet tarihim dundu olmadım bugun öyle saatlerinde acık kahvemsi bi miktar lekem geldi ama baska gelmedi doktorumu aradım test yap eger pozitif cikarsa var negatif cikarsa adet olacaksın demek ki dedi sizde de böyle olup pozitif sonuç alan var mı lütfen dua edin 20 aydır uğraşıyoruz 🙁

Hayır canım yaptım ama negatif cıktı bu ay gitmedim cunku biliorum kafadagıtmam lazım onuda yapamadım ve adet oldum cok uzuldum ama ne care

Arkadaslar embriyo transferinden 9 gün sonra ovitrelle ignesi yapildi sonraki gün Test yaptik bhcg degeri 33.93 cikti bu igne sonuca etki ediyormu bilgisi olan varsa bir cevap bekliyorum

Evet zaten catlatma iğnelerinin içeriği bhcg oyuzden hamillk hormonunu yukseltio 10-12 günde etkisini yitirio en doğrusu iğneden iki hfta snra tahlil yapyirmaniz

Geri