Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hayirrr4rr kader iste bal bütün tedaviyi o kadar çektiklerinicope atarsin bak buradan bi arkadaş 5. Klomennde hamile kaldı progestan kullanmıştı
Progestan rahmi hamileliği hazırlayan hormon yani bebis olursa tutunmasını saglio birçok dojtr çatlatmak ignesnden snra asılmadan snra tüp bebek tedavisinde verio hatta hamilelerde düşük riski olunca verilio

Gmzky sağol Canım ilgilendiğin için.Rabbimin uygun görmediğinden sual olunmaz ama hiçbir sebep yokken bu kadar destek alıyorken ilaçlardan olmaması canımı sıkıyor en azından umutlanmam her ay ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum böylede olunca pes ediyorum.

Tamm anlıyorum seni ama tedavinin yarım birakman o kadar yanlış ki herşey boşuna olmuş.olacak sen bi dedgimi yap 6. Ayda olmazsa snra istersen ara ver biz tedavimizi olalım duamizi edelim tevekkul allahtan artik hayırlısı neyse o bilir oyzden sen şimdi adetken yine doktor kntrlnde klomene başla iğnenin vutulcagin zamanda dedgim GB doktor undan progestan iste muutlaka

Canim Asyam inşallah bebisini cok saglikli bi sekilde ucshina alican bütün anne adaylari da.bizlerede dua etmeyi unutmayın öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun.progesteran baş dönmesi yapiyo herkeste .Aspirinide olasi ni pihtilasma varsa eger önceden önlemini alıyo dr un.

merhabalar lütfen yardımcı olun kızlar. bende ovitrelle kullandım ve ertesi gün ilişki verdi doktor ancak sonra kı ıkı gun ılıskı verdıgı halde biz uygulayamadık aılesel problemlerden oturu ne yapöalıyım.. ası bosa mı gitmıstır 🙁

Geri