Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Elif gül canım stresle olacağı varsada olmuyor kafanı biraz rahatlatman gerekli.çikolata kisti nedir onuda bilmiyorum o yüzdenmi gebe kalamıyorsun.Bendede her ay kist muayenesi yapıyor doktorum ilaçdan dolayı olabilir diyor.seninkide mi ilaç kaynaklı.

Elif gül cnm senin Hsg temiz çıkmış gözün aydın sana bisey sormak istiyorum bu ay hamile kalmasam bende Hsg cektirecegim inş gerek kalmaz hamile kalırım bu ay ama kalmasamda çok korkuyorum nasıldı çok canın yandimi cvp verirsen sevinirim.

Slm kizlar..ya bn 2 mayista beta kn thlili verdm 1634.13 cikti..bgn yani 4 gun aryla yine verdm beta kn tahlili 5081.12 cikti..bilgisi olan bni aydinlatabilirmi..kafam cok karisik herks birse dio..

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum ben geçen ay klomeni kullandigimda günde bir tane 5 tane kullandım 17 mm yumurta oluştu bu ayda doktorum a nekadar yumurta büyük olursa daha şansım olurmu acaba dedim oda bu ay 7 tane iç dedi sonra evde baktığımda ben zaten geçen ay 7 tane icmisim bende doktorum a sormadan 10 tane isem bi sorun olurmu acaba.

Canim misafir oyuncu hsg cekimini sormussun. Ben biraz korktugum icin anestezi ile oldum. Uyandigimda karnim agriyordu. Bir muddet sonra agrim gecti. Anestezi ile oldugum icin hicbir sey duymadim. Ama cektirince icim rahatladi. En azindan tüpler tikali degil onu biliyorum. Doktorun öneriyorsa sende cektir. Kapali olsa bile basinc uygulayip tüpleri acabilme imkanlari oluyormus bilgin olsun..

Geri