Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Asyamm canim günde bir tane demisti dr.ceviz badem felanda ye.yedigine ictigine dikkat et gülüm. Ben birara belki yine nete giremem öpüyorum hepinizi.kendine cok dikkat et urfa güzel i🙂🙂🙂♥♥♥

Bende heyecandan soramadim klomeni kullandıktan sonra gidicem ozaman sorarım ben geçen ay günde bir tane 5 tane içtim 1 yumurta oluştu oda olmadı bu ayda 7 tane icicem bakalım hayırlısı inş bu ay sende bende hamile kalırız başka şeylere gerek kalmaz.

Misafir oyuncu klomen içmek işkence gibi geliyor bana gunde 4 tane içiyorum ben yani ayda 2 paket mide bulantısı yapıyor.Bu ayda olmazsa artık akışına bırakıcam herşeyin hayırlısı.

Kizlar dun test yaptirdim kanda cikmadi adetime 6 gun var acaba gec dollenme olmus olabilir mi ??belim cok agriyor ve goguslerimin uçları sizliyor... Klomenle catlatma ignesi kullanmistim...

Arkadaslar merhaba. Her zaman yazamiyorum ama yazdiklarinizi hep okumaya calisiyorum. Guzel haberler gelmis🙂 cok sevindim. Boyle guzel haberler geldikce boze umut oluyor. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah. Bebde hsg cektirdim 2 ay oluyor. Kanallar acikmis bir sorun yok. Ama iki aydir olmadi maalesef. Bu ay 21. Gunde progesteron testi yapti doktorum ve sonuc 3.36 cikti. Doktorum deger düsük dedi. 23. Gunde tekrar yaptirdim yine 3.36 cikti. Doktorum bu ay umutlanma dedi ama yine de belli olmaz dedi. Hasta olduktan sonra klomene baslicaz dedi. 3 ay aradan sonra tekrar klomen kullanicam. Boyle degeri düşük cikip sonraki aylar yukselen ya da hamile kalan var mi arkadaslar? Degerin düşük olmasi bir hayli moralimi bozdu

Elif gül merhaba canım benim hiç bir problemim olmadığı halde iki buçuk senedir olmuyor.4 aydır klomen kullanmaya başladım tek yumurta üç yumurta iki yumurta varken hiç birinde olmadı canım.Sebepsiz değil hiçbir şey geç olsunda güç olmasın canım canını sıkma her şeyde vardır bir hayır.

Kizlar bnde cok gttm dktra hp sorun yok drdilr bn sorun yoksa nie olmuyr dedim..sonra 3 ay bynca dktra gtmedim akisina birktim kndme dnlcm dedim hic aklima cocuk fln glmedi bile inann..ama bu ay gunm gecti bn oylesinedr dedim..sonra test yaptim hmile oldgmu ogrendim.yani dktrlr sorun yok diosa akisna birkin..cnku inan ilac kilunldgnz zamn adetimiz duzgun glmiyrdu bile..bn bu klomn kulndgm zamn adetim sadece iki gun suryrdu..yani dogru durust kanma olmuyr..o yuzden sorun yok diolarsa dktr kafnza takmayin..inann mucizenz gerceklesecktrr..🙂))

Merhaba arkadaslar. Benim hsg normal cikti cok sukur bir sorun yok ama cikolata kistim oldugu icin cok sorun yapiyorum. Hem sag hem sol yumurtaligimda cikolata kisti var. 9 aydir olmuyor. Klomende kulllandim. Benim stres sebebim kistler yuzunden ya olmazsa. O kadar stres yapiyorumki anlatamam. Uykular bana haram oldu artik🙁

Geri