Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

insallah canim hepimizin yüzünü gürdürsün benim bu 7. catlama ignesi hic umudum yok ama bakalim ben laporaskopi ameliyatida oldum hic sorun yok sükür eger buda tutmassa tüp bebek icin tadeviye basliyacaz sende durumlar nasil ilk mi senin benim yakin tanidimin üc kere bu tedaviyle hamile kaldi ins bizde kaliriz

benim bu kan tahlili bu ayin 18 de sali günü yapilacak ama umutlu degilim pek bu benim 7. catlatma ignem birde laparoskopi ameliyati oldum sükür bisi cikmadi benim cok yakin tanidigim bu tedaviyle üc kere hamile kaldi insalllah bizlerde kaliriz buralara bizlerde yazariizzzzzz insaallah

sendemi temmuzun 30 unda vuruldun ıgne aynı gunlerımz sanırım benımde pasrtesı progestan btcek salı tahlıl yaptrcam benm tedavode 2. Ayım ılk ay olmadı snrakı ay kıst oldugu ıcın kntrl hpı kllndm bu ay bıdaha klomen ve ctlatma ıgnesı smdı beklemedym tedvıye baslamadan rahım fılmı cektrdım sukur acıktı bakalım nolcak

bende 8. ayin 2 sinde vuruldum bendede pco var adet oluyorum heray ama yumurtalar gelismiyo ben almanyada yasiyorum klomen yerine gonal f ignesiyle büyütüyorun yumurtalari senin kac tane yumurtan oluyo catlatma ignesi vurmak icin bana hep bir tane büyüttürüyolar dozunu az veriyilar igneyle yasim kücük oldugun icin cogul gebelik olmasin diye daha az sansim oluyo

sonuclarini buraya kesinlikle yaz merak ediyorum bende yazarim ama benim sanki adetim gelecekmis gibi bu ayda olmayacak galiba cok sikintili geciyo sabir lazim bize tüp bebek sigortam yasim kücük diye odemiyo 5-6bin€ yapiyo malesef insallah gerek kalmadan sende bu ay bende bu ay hamile kaliriz

Yasın kac sorması ayıp. Ben klomenı gnde ıkı ıcıorum bu ay 3 yumrta olstu bnde cok umtlu deılım cnku zorunlu saatlerde ılıskı oluoya ınsan cok kasıo hep ona odaklanıo ; senn kac yumrtA olustu hakkmzda hayrlısı olsun ınsallah gusrl hbrler alırız ben senden ıkı gun once vurulmusum ıgne

yasim 22 bende karnima hergun igne vurdun klomen yerine evet dedigin gibi insan zorunlu oldgu icin kasiyi kendini igneyi vurduktan sonra oldu mu olmadi mi diye benim hep bir yumurta oldu burdaki dr lar yasim kücük oldugu ucin cogul gebelik olmasin diye cok dikkat ediyolar ignelerin dozu hep az oluyo sansimda az oluyo o zaman türkiyedeeki dr lar daha iyi

Geri