S.Aleyküm arkadaşlar ben 22 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim aynı zaman da üniversite öğrencisiyim 7 aydır korunmuyoruz eşim de ben de bebeğimizin olmasını çok istiyoruz hatta eşim benden daha çok istiyor. Geçtiğimiz ay adet olunca çok üzüldüm ve eşimle doktora gittik. Bana hormon testleri eşimede sperm monogram testi yapıldı. Hormonlarımdan birisi olması gereken değerinden yüksek çıktı. Doktor strestendir, bi kaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Tekrar ölçtürdüm ve hormonlarım normal çıktı. Eşimde de bi problem çıkmadı. Yumurtlamam falan gayet iyiymiş. Gelişen bir tane yumurtam varmış, onun takibini yaptık. 20 mm ulaştığı zaman çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bugüne 6 gün geçti. Ara ara kasıklarımda ağrılar oluyo sebebini bilmiyorum. bikini bölgemin üst kısmında tam yumurtalıkların üstünde kalan kısımda sivilce benzeri ucu kırmızımsı bi şişiklik var ağrı yapıyor. Bunu sivilce patlatır gibi sıktım içinden sarımsı bir sıvı çıktı sonra da kan. Hala çok şişik durumda. Bunun bu iğneyle bi alakası var mıdır? Çok heyecanlı ve sabırsızım.