Çatlatma İğnesi Yaptıranlar

Aynen canim hakkimizda hayirlisi olsun rabbim butun evlatlarimizi korusun ozellikle bayanlari

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım4 yıllık evliyim 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı nasip değilmişti.bu ay 6 şubatta ovitrelle 2 kutu çatlatma iğnesi yaptım göbekten sağ ve sol olarak sanki adet olucam gibi ağrılarımvar ama farklı olarak kasıkağrılarım var böle olup hamile olan arkadaşlarımız varmı inşallah allah hepimize nasip eder.

]hazin son...bu sabah bi uyandım tüm umutlarım söndü...ne yapıcam bilmıorum.2 buçuk yıldır hep aynı olayları yaşıyoruz eşimle..artık ewliliğimimzn tadı kalmadı..çünkü....hasta ol....yumurtlama tarhlerini hesapla...gerekeni yap....sonra oldu mu olmadımı tuttumu tutmadımı....onu içme bunu yapma HAMİLESİNDR BELKİ...umutlan...bekle bekle bekle...her gün takvime bak (ne gereği varsa hatta günde bi kaç kere... sanki saatte bir değişio günler..)sonra avcunu yala...geri başa dön.....bana bi akıl vern aklımı kaybettm artık..

geveze hamiş melek İyi oku şimdi sana bişi anlatıcam şükrediceksin bende adetimin 5. günü klomen e başladım 11 .gün çatlatma iğnesi oldum adet günüm geldi lekelenme oldu adet oldum sandım ama değilmiş 2 gün gelmedi bekledim ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı heyecanlandım çok sevindim dr umu aradım gel bi bakalım dedi gittim kandada pozitif çıktı ama ultrasonda görünmüyo 3 gün sonra tekrar çağırdı alttan utrosonla baktı yine kese görünmüyo tekrar kanda betahcg baktı değer 1100 lerdeydi 1500 olsun bakalım değer dedi 2 gün sonra yine gel diyip beni yolladı eve gittim akşam oldu bir karın ağrısı ölüyorum ama gaz sancısıdır sandım birde kıpkırmızı bi kan geldi aha dedim tutunamadan bebek düşücek sabaha kadar ağrıdan kıvrandım bi dirhem uyumadan kan bekledim düşme devam eder die bir daha kan da gelmedi artık sabah dayanamadım ağrıya ağlayarak eşime gidelim acile ben artık dayanamıyorum geçmek bilmedi dedim gittim hemen muayneye aldılar benidevlet hastanesine gidiyorum bu arada dr lar şok oldu karnımın içi kan dolmuş karnıma el değdirtmiyorum bebiş kanal da kalmış rahime düşememiş dış gebelik oluşmuş 8 tane dr birden başıma toplandı acil ameliyata karar verdiler sol tüpüm alındı kürtaj yapıldı sezeryanla bir daha hamile kalma olasılığım % 50 ye düştü ki klomen kullanmama rağmen sağ yumurtalığım büyümemişti eşim bir daha bebek için tedavi görmiyceksin olursa olur olmazsa olmaz dedi ya sağ yumurtalığım da hiç gelişme olmazsa bir daha hamile kalamıycam demek canım benim bunu anlattım ki beterin beteri var o yüzden bu ayda hamile kalamadım diye üzülmeyin rabbimden hayırlısını sağlıklısını isteyin rabbim herkesin gönlüne göre versin iyi geceler :18:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım4 yıllık evliyim 2 buçuk senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı nasip değilmişti.bu ay 6 şubatta ovitrelle 2 kutu çatlatma iğnesi yaptım göbekten sağ ve sol olarak sanki adet olucam gibi ağrılarımvar ama farklı olarak kasıkağrılarım var böle olup hamile olan arkadaşlarımız varmı inşallah allah hepimize nasip eder.

canım çatlatma iğnesi olunca yumurtalık ağrıları olar ağrılara aldanma psikolojin i rahat tutmaya bak çok önemli sitres yapma panik yapmadan beklemeye çalış

Mrb arkadaşlar bende 2, 5 senelik evliyim pko hastasıyım 2 ay klomen kullandım sonuç alamadım dr bitane ilaç verdi onu kullanıyorum adetim in 3.günü gidicem çatlama ignesi vuracakmis pko hastası olupta hamile kalanlar varmı çok merak ediyorum ?

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ilk önce elifsaziye çok üzüldüm allah şifa versin inşallah allah ol der olur.
Ben pko hastayım ilaçla tedavide gördüm ama ilacı bırakınca sürekli tekrarlıo tabiki adetim düzensiz bu sebepten dolayı
bizde çocuk istemeye başlayınca ve 7 aydır olmayınca klomen kullandm doktr kntrlünde yumurta kontrlü 3-4 günde bir gittim adetinin 19. Günü'nde yumurtam 22 mm ulaşmıştı ovitrelle iğne vuruldum doktor iğne vurulduğun gün ilişki yok ertesi gün var dedi vE Snrada gün aşırı dedi bunu nie yazuorum hergün ilşki diyen arkdşlar olmş doktr bunu kesinlikle tavsye etmio çnkü erkkteki sperm saysı azalıo.
çok uzattım kusurabakmayın . Birde dün gece acile gttk ELİFSAZİYE senn anlttğn gb aynı ağrı kasılma oldu çok feci. ama allaha şükür sadece gazmış ve hcg hormonumada bakldı 7.8 çktı tabiki iğne etkisimi bilemiorum cuma günü inşallah tekrr tahll yaptrıcam dua edin

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ilk önce elifsaziye çok üzüldüm allah şifa versin inşallah allah ol der olur.
Ben pko hastayım ilaçla tedavide gördüm ama ilacı bırakınca sürekli tekrarlıo tabiki adetim düzensiz bu sebepten dolayı
bizde çocuk istemeye başlayınca ve 7 aydır olmayınca klomen kullandm doktr kntrlünde yumurta kontrlü 3-4 günde bir gittim adetinin 19. Günü'nde yumurtam 22 mm ulaşmıştı ovitrelle iğne vuruldum doktor iğne vurulduğun gün ilişki yok ertesi gün var dedi vE Snrada gün aşırı dedi bunu nie yazuorum hergün ilşki diyen arkdşlar olmş doktr bunu kesinlikle tavsye etmio çnkü erkkteki sperm saysı azalıo.
çok uzattım kusurabakmayın . Birde dün gece acile gttk ELİFSAZİYE senn anlttğn gb aynı ağrı kasılma oldu çok feci. ama allaha şükür sadece gazmış ve hcg hormonumada bakldı 7.8 çktı tabiki iğne etkisimi bilemiorum cuma günü inşallah tekrr tahll yaptrıcam dua edin

CANIM rahatsızlığın tam olarak ne bilemiyorum konuya hakim değilim aklına takılan sürekli ilişkiyse onu atlattık ondaki amaç günü kaçırmamak heh tutturmuşuz spermde canlı sayısı düşmüş olsa tutmazdı.ben buna değindireyim konuyu hani diyorlar ya adetin 10 gün geçmediği sürece belli olmuyo hamilelik die ben adetim 2 gün geçmişti lekelenmede vardı ona rağmen test yaptım pozitif çıktı hamileysen 2 günde geçse 5 günde geçse belli oluyo ALLAH tan erken farkettim hamile olduğumu 10 gün geçmesini bekleyenler var beklemiş olsam muhtemelen şuan hayatta olmazdım bu arada bana tedavi uygulayan dr a da dava açıcam madi manevi tazmiat olarak büyük bi yıkım yaşadık ve hiç umrunda değildi olur öyle şeyler dedi.. çok rahat bi şekilde ben tüpümü kaybedene kadar fark etmeliydi söktürücü bi iğne ne bileyim başka bişeyle tüpten bebeği düşürebilirdi ilerlemiyorsa bırak onu canımdan oluyordum 2 saat daha beklesem .. neyse uzatmayayaım senin kaç günün geçiyo iğneği vurulalı ne kadar oldu iğndeden dolayı bthcg yüksek çıkabiliyormuş hamile olduğun anlamını taşımıyrmuş ama günün geçtikten sonra yüksek çıkıyorsa hamilesin hayırlısıyla inş haberlerini almayı isterim nasıl ilerlediğine dair

Bu hastalık baya bi yaygın. Yumurtaların gelişemeyip çatlayamıo ve folikül kist oluştruo. Doğal olarak adet göremiosun yumurtlayamadğın içinde bebiş olmuo-((
ben 10. Güdeym iğne vurulalı. 14. Günde gdicem doktora bakalım h ayırlısı
sende tabiki hakkını ara inşallah allah isteyen herkese hayırlı zamnda h ayrlı evlat versin

hayırlısı sizin için inş alırsın sağlıklı bi çekilde bebişini kucağına o bekleme süreçide çok zor çok iyi bilirim zaman geçmek bilmiyo sanki

Geri