H Haliş Üye Üye 24 Aralık 2019 #151 Likapam' Alıntı: Tamam canım benim Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar abla nasılsın doktora gittinmi abla
Likapam' Alıntı: Tamam canım benim Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar abla nasılsın doktora gittinmi abla
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2019 #152 Haliş' Alıntı: İyi akşamlar abla nasılsın doktora gittinmi abla Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar canım iyiyim gittim kan verdim çıkmamış henüz sen nasılsın
Haliş' Alıntı: İyi akşamlar abla nasılsın doktora gittinmi abla Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar canım iyiyim gittim kan verdim çıkmamış henüz sen nasılsın
H Haliş Üye Üye 24 Aralık 2019 #153 Likapam' Alıntı: İyi akşamlar canım iyiyim gittim kan verdim çıkmamış henüz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyim çok şükür ablam bende 3 ocak Cu.a gününe randevu aldım abla peki abla adetin geciktimi
Likapam' Alıntı: İyi akşamlar canım iyiyim gittim kan verdim çıkmamış henüz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyim çok şükür ablam bende 3 ocak Cu.a gününe randevu aldım abla peki abla adetin geciktimi
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2019 #154 Normalde geçtiğimiz pazartesi olmam lazımdı ama hala olmadım
H Haliş Üye Üye 24 Aralık 2019 #155 Likapam' Alıntı: Normalde geçtiğimiz pazartesi olmam lazımdı ama hala olmadım Genişletmek için tıkla ... Hade hayırlısı inşallah sende anne olursun ablam ama sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver ablam çok merak ediyorum şuan
Likapam' Alıntı: Normalde geçtiğimiz pazartesi olmam lazımdı ama hala olmadım Genişletmek için tıkla ... Hade hayırlısı inşallah sende anne olursun ablam ama sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver ablam çok merak ediyorum şuan
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2019 #156 Haliş' Alıntı: Hade hayırlısı inşallah sende anne olursun ablam ama sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver ablam çok merak ediyorum şuan Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım ama hiç ümidim yok bu ara çok serum taktılar onlar geciktirmistir büyük ihtimal sonucu öğrenince yazarım sana
Haliş' Alıntı: Hade hayırlısı inşallah sende anne olursun ablam ama sonuç çıkar çıkmaz bana haber ver ablam çok merak ediyorum şuan Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım ama hiç ümidim yok bu ara çok serum taktılar onlar geciktirmistir büyük ihtimal sonucu öğrenince yazarım sana
H Haliş Üye Üye 24 Aralık 2019 #157 Likapam' Alıntı: İnşallah canım ama hiç ümidim yok bu ara çok serum taktılar onlar geciktirmistir büyük ihtimal sonucu öğrenince yazarım sana Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan
Likapam' Alıntı: İnşallah canım ama hiç ümidim yok bu ara çok serum taktılar onlar geciktirmistir büyük ihtimal sonucu öğrenince yazarım sana Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan
Likapam Paylaşımcı Melek 24 Aralık 2019 #158 Haliş' Alıntı: Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Haliş' Alıntı: Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Likapam Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #159 Haliş' Alıntı: Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan Genişletmek için tıkla ... Maalesef negatif canım
Haliş' Alıntı: Hayırlısı olsun ablam inşallah güzel haber alırsın ablan Genişletmek için tıkla ... Maalesef negatif canım
H Haliş Üye Üye 25 Aralık 2019 #160 Likapam' Alıntı: Maalesef negatif canım Genişletmek için tıkla ... Günaydın ablam Neden peki abla yani ne dedi doktorlar
Likapam' Alıntı: Maalesef negatif canım Genişletmek için tıkla ... Günaydın ablam Neden peki abla yani ne dedi doktorlar