Likapam Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #171 Haliş' Alıntı: Çok çok teşekkür ederim ablam beni çok mutlu etin sozlerinle inşallah sende çok mutlu olursun inşallah ablam Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Haliş' Alıntı: Çok çok teşekkür ederim ablam beni çok mutlu etin sozlerinle inşallah sende çok mutlu olursun inşallah ablam Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
H Haliş Üye Üye 26 Aralık 2019 #172 Likapam' Alıntı: Amin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Abla ben çok kötüyüm kan gelmeye başladı abla
Likapam' Alıntı: Amin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Abla ben çok kötüyüm kan gelmeye başladı abla
A Alyamrz Üye Üye 26 Aralık 2019 #173 Haliş' Alıntı: Abla ben çok kötüyüm kan gelmeye başladı abla Genişletmek için tıkla ... Yerlesme kanamasi olabilir hemen doktora gut bence
Haliş' Alıntı: Abla ben çok kötüyüm kan gelmeye başladı abla Genişletmek için tıkla ... Yerlesme kanamasi olabilir hemen doktora gut bence
H Haliş Üye Üye 26 Aralık 2019 #174 Alyamrz' Alıntı: Yerlesme kanamasi olabilir hemen doktora gut bence Genişletmek için tıkla ... Abla bebek 3,5-4 haftalık normal adet gibi kanama geliyor
Alyamrz' Alıntı: Yerlesme kanamasi olabilir hemen doktora gut bence Genişletmek için tıkla ... Abla bebek 3,5-4 haftalık normal adet gibi kanama geliyor
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2019 #175 Her türlü kanamayı çok ciddi iyi almanız gerekiyor çok acil olarak doktorunuzla görüşün çok acil geçmiş olsun
Her türlü kanamayı çok ciddi iyi almanız gerekiyor çok acil olarak doktorunuzla görüşün çok acil geçmiş olsun
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Aralık 2019 #176 Haliş' Alıntı: Abla bebek 3,5-4 haftalık normal adet gibi kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım hemen doktora hiç bekleme
Haliş' Alıntı: Abla bebek 3,5-4 haftalık normal adet gibi kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım hemen doktora hiç bekleme
H Haliş Üye Üye 26 Aralık 2019 #177 Likapam' Alıntı: Geçmiş olsun canım hemen doktora hiç bekleme Genişletmek için tıkla ... Sagol ablam gidiyorum şuan ablam çok kotuyum şuan ablam çok korkuyorum
Likapam' Alıntı: Geçmiş olsun canım hemen doktora hiç bekleme Genişletmek için tıkla ... Sagol ablam gidiyorum şuan ablam çok kotuyum şuan ablam çok korkuyorum
H Haliş Üye Üye 26 Aralık 2019 #178 SadmiN' Alıntı: Her türlü kanamayı çok ciddi iyi almanız gerekiyor çok acil olarak doktorunuzla görüşün çok acil geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablam inşallah ablam gidiyorum şuan ablam
SadmiN' Alıntı: Her türlü kanamayı çok ciddi iyi almanız gerekiyor çok acil olarak doktorunuzla görüşün çok acil geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablam inşallah ablam gidiyorum şuan ablam
Likapam Paylaşımcı Melek 26 Aralık 2019 #179 Haliş' Alıntı: Sagol ablam gidiyorum şuan ablam çok kotuyum şuan ablam çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Sakin ol inşallah bi şey olmıcak
Haliş' Alıntı: Sagol ablam gidiyorum şuan ablam çok kotuyum şuan ablam çok korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Sakin ol inşallah bi şey olmıcak
H Haliş Üye Üye 26 Aralık 2019 #180 Likapam' Alıntı: Sakin ol inşallah bi şey olmıcak Genişletmek için tıkla ... Şimdi kan aldılar ablam 1 saat sonra sonuç çıkacak
Likapam' Alıntı: Sakin ol inşallah bi şey olmıcak Genişletmek için tıkla ... Şimdi kan aldılar ablam 1 saat sonra sonuç çıkacak