zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #151 Ce: burasıda minik meleğin köşesi GÜnaydin Cnm. İyİ Bİr Hafta GeÇİrmen DİleĞİyle .. 🙂
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #152 Ce: burasıda minik meleğin köşesi günaydın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
*jellibon* Daimi Üye Üye 3 Mart 2008 #153 Ce: burasıda minik meleğin köşesi iyi bir hafta yaşarsınız inşallah kızlarrrrr sizleri seviyorummm
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #156 Ce: burasıda minik meleğin köşesi ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn
Ce: burasıda minik meleğin köşesi ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn
nil:) Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #158 Ce: burasıda minik meleğin köşesi slm ben nil antalyadan aranıza yeni katıldım inşallah benide alırsınız aranıza
Ce: burasıda minik meleğin köşesi slm ben nil antalyadan aranıza yeni katıldım inşallah benide alırsınız aranıza
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2008 #159 Ce: burasıda minik meleğin köşesi
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Mart 2008 #160 Ce: burasıda minik meleğin köşesi tabi ki nilcim almazmıyız aramıza bak aramızdasın bile canımm her zaman beklerim köşeme hoşgeldin canıımmmm
Ce: burasıda minik meleğin köşesi tabi ki nilcim almazmıyız aramıza bak aramızdasın bile canımm her zaman beklerim köşeme hoşgeldin canıımmmm