nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #171 Ce: burasıda minik meleğin köşesi canim arkadasim sana,,sevgiyle saglikla kal canim minigimm,
esena Aktif Üye Üye 10 Mart 2008 #172 Ce: burasıda minik meleğin köşesi günaydın canım günün aydın olsun
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #173 Ce: burasıda minik meleğin köşesi merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: burasıda minik meleğin köşesi merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #175 Ce: burasıda minik meleğin köşesi hoşbulduk ikram içinde mersi ve cana yakınlığın için ayrıca teşekkür köşen hayırlı olsun arasıra uğrarım kız öptüm seni.
Ce: burasıda minik meleğin köşesi hoşbulduk ikram içinde mersi ve cana yakınlığın için ayrıca teşekkür köşen hayırlı olsun arasıra uğrarım kız öptüm seni.
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #176 Ce: burasıda minik meleğin köşesi canım benim köşen hayırlı olsun ugrarım artık sana arada
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #178 Ce: burasıda minik meleğin köşesi günün aydın olsun canımm
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #179 Ce: burasıda minik meleğin köşesi merhaba cnm nasılsın
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Mart 2008 #180 Ce: burasıda minik meleğin köşesi köşeme gelen herkese teşekkürler canlarım sizleri çok seviyorummm